Αναζήτηση
Λούκας Γιώρκας (Loukas Giorkas) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
18/10/1986
Ηλικία
38
Βιογραφικό
Ο Λούκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κύπρο. Από πολύ νεαρή ηλικία έδειξε την κλίση του για το τραγούδι και τη μουσική. Με την υποστήριξη της οικογένειας του και παράλληλα με τις μαθητικές του υποχρεώσεις, ξεκίνησε και μουσικές σπουδές.

Πήρε το πρώτο δίπλωμα στη κλασική κιθάρα και για πέντε χρόνια διδάχθηκε βυζαντινή μουσική, ενώ δεν έχανε την ευκαιρία να συμμετέχει σε φιλαρμονικές ορχήστρες στη Κύπρο, πειραματιζόμενος και σε άλλα μουσικά όργανα.
Όλα έδειχναν όμως ότι υπερτερούσε το τραγούδι και έτσι η πρώτη επίσημη προσπάθεια του ως τραγουδιστή, του χάρισε και το πρώτο βραβείο στο 12ο διαγωνισμό σύνθεσης κυπριακού τραγουδιού του ΡΙΚ.

Έρχεται στη Αθήνα και ενώ είναι ήδη φοιτητής στο πανεπιστήμιο στο τμήμα της Βιολογίας, υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο μουσικό διαγωνισμό «X FACTOR» 2008 – 2009 και είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής με εξαιρετικά σχόλια για τις φωνητικές του ικανότητες και για τη σκηνική του παρουσία.

Αμέσως μετά, κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα με δημιουργό τον καταξιωμένο Γιώργο Θεοφάνους. Έτσι κυκλοφορεί ψηφιακά το πρώτο του single «Δεν φαντάζεσαι».

Από το 2009 μέχρι σήμερα συνεργάζεται σε ζωντανές εμφανίσεις με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου, ενώ παράλληλα έχει οργανώσει ένα δικό του ευέλικτο γκρουπ και τραγουδάει σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα.
Το 2011 τον βρίσκει σε νέα δισκογραφική εταιρεία, την MINOS-EMI, με πολλές αισιόδο-ξες δισκογραφικές προτάσεις για το άμεσο μέλλον. Ως προς τις ζωντανές εμφανίσεις, τον βρίσκει στην Ιερά Οδό, με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τη Πέγκυ Ζήνα.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Γαμπρός και νύφη στα λευκά: Το total white του Λούκα Γιώρκα και το boho bridal look της δικηγόρου αγαπημένης του Γαμπρός και νύφη στα λευκά: Το total white του Λούκα Γιώρκα και το boho bridal look της δικηγόρου αγαπημένης του  πριν 9 μήνες
Λούκας Γιώρκας: Ντύνεται γαμπρός στην Κύπρο Λούκας Γιώρκας: Ντύνεται γαμπρός στην Κύπρο  πριν 10 μήνες
"Ό,τι αγαπώ" με τον Γιάννη Μπέζο: Μια βραδιά με άρωμα Κύπρου  πριν 2 χρόνια
Λούκας Γιώρκας: Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του! Λούκας Γιώρκας: Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!  πριν 2 χρόνια
Λούκας Γιώρκας: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του Λούκας Γιώρκας: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του  πριν 3 χρόνια
Λούκας Γιώρκας: Έτσι απάντησε στο ενδεχόμενο να πάει ξανά Eurovision Λούκας Γιώρκας: Έτσι απάντησε στο ενδεχόμενο να πάει ξανά Eurovision   πριν 3 χρόνια
Ο Λούκας Γιώρκας στους πυρόπληκτους στην Κύπρο: «Ανυπολόγιστες οι ζημιές» Ο Λούκας Γιώρκας στους πυρόπληκτους στην Κύπρο: «Ανυπολόγιστες οι ζημιές»  πριν 3 χρόνια
Ο Λούκας Γιώρκας τραγουδάει.... «Για την Ελλάδα» Ο Λούκας Γιώρκας τραγουδάει.... «Για την Ελλάδα»  πριν 3 χρόνια
Λουκάς Γιώρκας: Παλιότερα όταν έλεγα ότι είχα κρίσεις πανικού νόμιζαν ότι είμαι τρελός Λουκάς Γιώρκας: Παλιότερα όταν έλεγα ότι είχα κρίσεις πανικού νόμιζαν ότι είμαι τρελός  πριν 3 χρόνια
"Μου έλειψες πολύ": Ο Λούκας Γιώρκας ερμηνεύει Αντώνη Βαρδή  πριν 3 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551