Αναζήτηση
Τρίφωνο – Ερωφίλη Ερωφίλη βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η Ερωφίλη ο Νικος Κουρουπάκης και ο Δημήτρης Υφαντής τρεις νέοι άνθρωποι με προσωπικές πορείες στα μουσικά δρώμενα δημιούργησαν το φωνητικό σχήμα «Τρίφωνο», με μοναδικό γνώμονα την βαθιά αγάπη τους για την μουσική αλλά και την διάθεση να μας χαρίσουν καινούργια τραγούδια. Ετσι ταξίδεψαν την μουσική τους σε όλη την Ελλάδα με αρκετές εμφανίσεις μόνοι τους η με παρέα οπως: τον Παντελή Θαλασσινό ,(ο οποίος έγινε και ο παραγωγός της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς ) το 2004 και το 2005 ,τα Υπόγεια Ρεύματα ανοιξη του 2005. Το καλοκαίρι του 2005 με την Λαϊκή Ορχήστρα ¨Μίκης Θεοδωράκης¨ συμμετέχοντας ο ίδιος ο Μίκης και ο Ζουλφύ Λιβανελί στο Τσεσμέ και στην Χίο και εν συνεχεία το φθινόπωρο στο ΟΑΚΑ για τα 80 χρόνια του Μίκη . Τον Ιανουάριο του 2006 στα πλαίσια εκδήλωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για τα παιδιά με κινητικά προβλήματα, συμμετείχαν σε αφιέρωμα για την Λίνα Νικολακοπούλου , στην συνεχεια το καλοκαίρι του 2006 με την Λαϊκή Ορχήστρα ¨Μίκης Θεοδωράκης¨ συμμετείχαν σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ( Λατινική Αμερική με το Canto General , με την Μαρία Φαραντούρη στο San Marino άνοιξη του 2007), με τον Κώστα Χατζή τον χειμώνα του 2007. Με την Χαρούλα Αλεξίου καλοκαίρι του 2007 αφιέρωμα στον Μάνο Λοίζο σε όλη την Ελλάδα . Η ηχογράφηση αυτής της συναυλίας στο Ηρώδειο έγινε πλατινένια . Από το φθινόπωρο του 2007 ως και την άνοιξη του 2008 Θεσσαλονίκη και Αθήνα με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη . Το καινούργιο τους CD θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2008 σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου που είναι και παραγωγός τους. ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ 1ο CD Καράβια μοιάζουν οι ψυχές 2ο CD Τρίφωνο Το Τρίφωνο συμμετέχει επίσης στο C.D με τίτλο ¨Μυστικά και λάθη¨ του Κ. Χαριτάτου από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά . Στο C.D ¨Και τα μάτια τους στάζουν Καππαδοκία¨ σε μουσική του Χρυσόστομου Σταμούλη από το ομώνυμο ντοκιμαντέρ του Ι. Παπακαρμέζη . Στο C.D με τίτλο ‘Ηχόδραση/ η αρχή δια των τυμπάνων του Νίκου Τουλιάτου και της ομάδας Ηχόδρασης Στο C.D με μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη της Ταινίας ‘Πεθαίνοντας στην Αθήνα ‘ του Ν.Παναγιωτόπουλου και στο CD ¨Χάρις Αλεξίου αφιέρωμα στον Μάνο Λοίζο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

H Ερωφίλη, από το μουσικό συγκρότημα ΤΡΙΦΩΝΟ, υπογράφει συνθετικά την πρωτότυπη μουσική για την παιδική μουσική παράσταση ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ του Γιώργου Λεμπέση. Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκαναν η Ευαγγελία Μαυρίδου και ο Δημήτρης Παπαλάμπρου. Τους στίχους έχει γράψει ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Λεμπέσης.
Όταν προτάθηκε στην ... Διαβάστε περισσότερα
Ερωφίλη να γράψει τη μουσική, φοβήθηκε πως δεν θα τα καταφέρει. Όμως, επειδή –όπως της είπαν- το πρόσωπό της έλαμψε μόλις άκουσε για την «Ψαρόσουπα», εκείνοι επέμειναν.
Έτσι, όπως μας λέει η ίδια, σχεδόν «καρμικά» , της έστειλαν μια Δευτέρα βράδυ το κείμενο , το διάβασε ,ενθουσιάστηκε και Τρίτη πρωί στο κρεβάτι , τραγουδούσε και ηχογραφούσε στο κινητό της , τις μελωδίες που έπαιζαν όλη νύχτα στο κεφάλι της για να μην τις ξεχάσει…!!!!!
Για αυτή της την εμπειρία λέει: « Είναι για μένα μια συγκλονιστική καινούρια εμπειρία! Τους ευχαριστώ για την πρόταση που μου έκαναν , χαίρομαι πολύ που τους αρέσει , κι κυρίως ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου Ευαγγελία Μαυρίδου και Δημήτρη Παπαλάμπρου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα να ολοκληρώσω τίποτε… Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι είναι ένα πραγματικά υπέροχο παραμύθι , είναι ένα έργο για μικρούς και μεγάλους με πρωτότυπη ιστορία, εξαιρετική σκηνοθεσία και ερμηνείες , σκηνικά , και πολύ χορό και μουσική ! Πάντα με μάγευε το θέατρο και το θαύμαζα … Παρακολουθώντας τις πρόβες, επιβεβαίωσα και το γιατί… Θέλει ήθος και ταλέντο και φαντασία και κόπο… Καλή επιτυχία σε όλους !!!»


Τελευταίες ειδήσεις
Συναυλία για τα παιδιά της Κόμπανι (Kobani) της Βόρειας Συρίας Συναυλία για τα παιδιά της Κόμπανι (Kobani) της Βόρειας Συρίας  πριν 10 χρόνια
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΙΣΣΗΣ & ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ με καλεσμένους τον Βαγγέλη Γερμανό και την Ερωφίλη (Τρίφωνο) @ Σταυρός του Νότου Club ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΙΣΣΗΣ & ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ με καλεσμένους τον Βαγγέλη Γερμανό και την Ερωφίλη (Τρίφωνο) @ Σταυρός του Νότου Club  πριν 10 χρόνια
CD με τη μουσική της παράστασης «Ψαρόσουπα» CD με τη μουσική της παράστασης «Ψαρόσουπα»  πριν 10 χρόνια
Μουσική συνάντηση, γεμάτη ελληνικό τραγούδι Μουσική συνάντηση, γεμάτη ελληνικό τραγούδι  πριν 10 χρόνια
Η Ερωφίλη στο Η Ερωφίλη στο "Θέσις 7"  πριν 11 χρόνια
Ο Μανώλης Λιδάκης στο Ρυθμό Stage Ο Μανώλης Λιδάκης στο Ρυθμό Stage  πριν 11 χρόνια
Η Ερωφίλη  στο  Η Ερωφίλη στο "ΠΑΡΑΜΥΘΙ ... ΑΣ ΕΙΝΑΙ"  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551