Αναζήτηση
Κώστας Λειβαδάς βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Κώστας Λειβαδάς γεννήθηκε το 1973. Σπούδασε θεωρητικά και πιάνο.

Τον γνωρίζουμε πρώτη φορά ως συνθέτη και στιχουργό με το τραγούδι «Είμαι Ακόμα Ζωντανός» (Γιώργος Δημητριάδης και οι Μικροί Ήρωες, «Τεύχος Δεύτερο»), και τη συμμετοχή του στο δίσκο «Επί Πτυχίω», (επιμέλεια Θανάσης Γκαϊφύλιας).

Το 1997, σε ηλικία 24 χρονών, κυκλοφορεί τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κάθε Μπαλκόνι Εχει Αλλη Θέα» (σύνθεση και ερμηνεία), που περιέχει, μεταξύ άλλων, το ομώνυμο τραγούδι και το "Καράβι Για Τη Φολέγανδρο". Στο δίσκο αυτό συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Γιώργο Ανδρέου, ενώ το 1998 συνεργάζεται ξανά με το Γιώργο Δημητριάδη στο δίσκο «Σαν να μην Πέρασε μια Μέρα» και γράφουν μαζί το ομότιτλο τραγούδι. Το 1999 γράφει τρία νέα τραγούδια ("Πιάσε Με", το "Παραμιλητό Μου" και τα "Λόγια της Σιωπής") για την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τα οποία περιλαμβάνονται στο δίσκο της «Αλλάζει Κάθε Που Βραδιάζει».

Το Νοέμβριο του 2000, ο Κώστας Λειβαδάς υπογράφει και ερμηνεύει πέντε καινούρια τραγούδια, τα οποία περιλαμβάνονται σε ένα ep με τον τίτλο "Μια Πλευρά". Το τραγούδι "Eρωτας Τάχα Να'ναι" (ντουέτο με την Ελένη Τσαλιγοπούλου), σε ποίηση της Μυρτιώτισσας, ξεχωρίζει.

Το καλοκαίρι του 2001 κυκλοφορεί ο δίσκος του Μανώλη Λιδάκη "Υλικό Ονείρων", που περιλαμβάνει τα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, "Για Να Σε Συναντήσω" και "Σ' Έχω Δει" (διασκευή ποιήματος της Λείας Χατζοπούλου-Καραβία), ενώ το 2002 κυκλοφορεί το single της Ελένης Τσαλιγοπούλου, "Πέντε Τραγούδια Για Eνα Καλοκαίρι", όπου συμμετέχει μαζί με τους Νίκο Ζούδιαρη, Νίκο Πορτοκάλογλου και Γιώργο Ανδρέου με τα τραγούδια "Δεν Το Αξίζεις" και "Δείξε Μου Ποιος Μ' Αγαπάει".

Παράλληλα υπογράφει τη διεύθυνση παραγωγής στο δίσκο του Σταύρου Λογαρίδη "Μια Βουτιά Στην Αγάπη" καθώς και πέντε νέα τραγούδια, συμμετέχει στον καινούργιο δίσκο των "Υπόγεια Ρεύματα", "Μικρά Είναι Τα Ονειρα", ενώ το "Για Να Σε Συναντήσω" κυκλοφορεί σε single.

Στον πρώτο προσωπικό δίσκο της Ανδριάννας Μπάμπαλη "Και Η Γη Γυρίζει", το 2003, υπογράφει την επιτυχία "Μοίρα Μου Εγινες" και τη "Χαρά" στιχουργικά. Τον ίδιο χρόνο κυκλοφορεί το διπλό cd/dvd "Χρώμα" της Ελένης Τσαλιγοπούλου όπου συμμετέχει με τρία παλαιότερα και έξι νέα τραγούδια, μεταξύ των οποίων "Τα Παιδιά των Δρόμων", "Ασπρόμαυρη Φωτογραφία" (στίχοι Γιώργος Ανδρέου), "Θερμοσίφωνας" (στίχοι Θοδωρής Γκόνης). Παράλληλα γράφει με τον Οδυσσέα Τσάκαλο, στον πρώτο προσωπικό δίσκο του τελευταίου, το "Φυλακή Μ' Ορθά... Διαβάστε περισσότερα
νοιχτη Πόρτα" (ερμηνεία Γιώτα Νέγκα) και για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου το τραγούδι "Φρέσκο Χιόνι", που συμπεριλαμβάνεται στον ομώνυμο δίσκο.

Το 2004 κυκλοφορεί την τρίτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Τι χρονιά κι αυτή", από την οποία ξεχωρίζει το "Μια Μέρα Εμεινε Ακόμα" με την Ανδριάννα Μπάμπαλη, ενώ ακολουθεί η συνεργασία του με τον Μανώλη Φάμελλο και το Γιάννη Κότσιρα στο CD του τελευταίου "30+ Κάτι".

Το 2005 συνεργάζεται με τον Μάνο Πυροβολάκη και συμμετέχει στο δίσκο του "Όλα για όλα" με το τραγούδι "η Κοπελιά" και υπογράφει το νέο δίσκο της Ελένης Τσαλιγοπούλου "Κάθε τέλος κι αρχή" από τον οποίο ξεχωρίζουν τα τραγούδια "Μη βιαστείς να γυρίσεις", "Είναι εντάξει μαζί μου" και "Το Εισιτήριο".

Το 2007 γράφει τη μουσική και τα τραγούδια για την τηλεοπτική σειρά "Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα", που είναι βασισμένες σε ιστορίες του Γιάννη Μαρή. Στο soundtrack συμμετέχουν ο Κώστας Λειβαδάς, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η Γιώτα Νέγκα και ο Χρήστος Θηβαίος. Την ίδια χρονιά συνθέτει και το soundtrack της ταινείας της Όλγας Μαλέα, "Πρώτη φορά Νονός".

Παράλληλα, υπογράφει τη σύνθεση των τραγουδιών στο δίσκο της Γιώτας Νέγκα "Έχω άνθρωπο", που με τους στίχους και τα κείμενα του Θοδωρή Γκόνη, πλάθουν ένα άκρως γοητευτικό σύνολο.

Τέλος, το τραγούδι "Μπες στο κλίμα" που ο ίδιος γράφει στο πλαίσιο της εκστρατείας του WWF Ελλάς "Το κλίμα είναι στο χέρι σου!" με στόχο να ευαισθητοποιήσει όλους τους Έλληνες πολίτες στο παγκόσμιο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής, συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή της WWF Ελλάς που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο περιβάλλον. Στο τραγούδι συμμετέχουν και οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νίκος Πορτοκάλογλου και Ανδριάννα Μπάμπαλη.
Τελευταίες ειδήσεις
Ο Κώστας Λειβαδάς μιλάει κατά του Survivor Ο Κώστας Λειβαδάς μιλάει κατά του Survivor  πριν 7 χρόνια
Ράδιο Αρβύλα - Κώστας Λειβαδάς - 15/2/2016 Ράδιο Αρβύλα - Κώστας Λειβαδάς - 15/2/2016  πριν 8 χρόνια
18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΟΜΟΣ @ Θέατρο Μονής Λαζαριστών 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΟΜΟΣ @ Θέατρο Μονής Λαζαριστών  πριν 9 χρόνια
Κώστας Λειβαδάς  Κώστας Λειβαδάς "18 χρόνια στο Δρόμος" @ Θέατρο Μονής Λαζαριστών  πριν 9 χρόνια
Πέμπτη 11 Ιουνίου, η ΕΡΤ ανοίγει για τους πολίτες. Πέμπτη 11 Ιουνίου, η ΕΡΤ ανοίγει για τους πολίτες.  πριν 9 χρόνια
«Η επιμονή σου» «Η επιμονή σου»  πριν 9 χρόνια
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Κώστας Λειβαδάς στο LOVE CASUAL LIVING! Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Κώστας Λειβαδάς στο LOVE CASUAL LIVING!  πριν 10 χρόνια
LOVE CASUAL LIVING! Ελένη Τσαλιγοπούλου & Κώστας Λειβαδάς LOVE CASUAL LIVING! Ελένη Τσαλιγοπούλου & Κώστας Λειβαδάς  πριν 10 χρόνια
ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ Guests: Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Μαριάννα Πολυχρονίδη @ Σταυρός του Νότου Plus ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ Guests: Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Μαριάννα Πολυχρονίδη @ Σταυρός του Νότου Plus  πριν 10 χρόνια
"Η επιμονή σου": νέο video clip από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη!  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551