Αναζήτηση
Μαγιού Τρικεριώτη βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Έχει κάνει τα σκηνικά ή/και τα κοστούμια σε αγγλικές και ελληνικές παραστάσεις έργων του Μολιέρου, του Σέρινταν, του Γκόγκολ, του Ο’ Νηλ, του Βέντεκιντ, του Χόρβατ, του Μπωμαρσαί, του Ντ. Τόμας, του Μπέρκοφ, του Πίντερ, του Μπέκετ, του Σάφερ, του Κοβάσεβιτς, του Τόρμπεν Μπετς, του Γιον Φόσσε, του Πήτερ Παρνέλ, της Σάρας Κέην, του Γκάρι Όουεν, του Μάρτιν Μακντόνα, του Λούκας Μπαίρφους, του Σταύρου Τσιώλη.
Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, το Θέατρο Αμόρε, το Θέατρο Αθηναΐς, την Πολιτιστική Ολυμπιάδα, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, τη Νέα Σκηνή του Λευτέρη Βογιατζή και τους θεατρικούς οργανισμούς «Σαλτιμπάγκοι» και «Persona».
Έχει κάνει σκηνικά και κοστούμια στην ταινία Αγνά Νιάτα του Έκτορα Λυγίζου και έχει συμμετάσχει στην έκθεση νέων σκηνογράφων της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου (2002), στην έκθεση της Society of British Theatre Designers (Sheffield-London 2002-2003) και στην παγκόσμια έκθεση WSD 2005 (Τορόντο 2005).
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551