Αναζήτηση
Υρώ Μανέ: Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις αηδίες, του στιλ: "γιατί δεν το λέγανε τότε και το είπαν τώρα" | iShow.gr
Ειδήσεις
Υρώ Μανέ: Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις αηδίες, του στιλ: "γιατί δεν το λέγανε τότε και το είπαν τώρα"
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021
17:42


«Ο Σπύρος Μπιμπίλας, όσο είναι ηθοποιός, είναι στο συνδικαλισμό και ασχολείται με τα κοινά. Πραγματικά συντρέχει. Ο κλάδος και η ζωή, όπως λέω εγώ, του το ανταπέδωσαν σε αυτή τη δύσκολη φάση. Εγώ ήμουν συνολικά τέσσερα χρόνια, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί ήταν η οικονομική κρίση.Ανεργία 95%, ηθοποιοί στην απόλυτη πείνα. Συμβάσεις δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, όπως δεν υπάρχουν ούτε και τώρα. Μάχη και αγώνας πολύ μεγάλος. Δεν ήταν καθόλου καλή εμπειρία» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η ίδια.

Στη συνέχεια, η Υρώ Μανέμίλησε για το ελληνικό Me Too. «Καταγγελίες εκείνη την εποχή δεν είχαμε. Τα θέματα ήταν κυρίως ουσιαστικής επιβίωσης. Κι αν το πάρεις χρονικά, σας θυμίζω πως όλα αυτά ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός εγκλεισμού που έφερε οκορονοϊός. Δεν είναι τυχαία αυτά τα γεγονότα. Θεωρώ ό,τι ήταν η χρονική στιγμή για να γίνει. Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις αηδίες, του στιλ: "γιατί δεν το λέγανε τότε και το είπαν τώρα". Ο καθένας βγαίνει να μιλήσει τη στιγμή που είναι έτοιμος. ΗΣοφία Μπεκατώρουξεκίνησε ένα πράγμα πολύ δυναμικό και ελπίζω να μην μείνουμε εκεί. Να προχωρήσουν τα πράγματα και να πάμε παρακάτω» υπογράμμισε η ηθοποιός και αποκάλυψε μία δική της εμπειρία που συνέβη πριν από ένα χρόνο.

«Ευτυχώς, βλέπεις, ότι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, έρχεται μία συγκεκριμένη στιγμή και τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Και εκείνοι που είχαν αλαζονεία και έπαρση εξουσίαςπου βρίσκονται τώρα. Ωστόσο, εύχομαι να βρεθούν και κάποιοι ακόμα, οι οποίοι τη συγκεκριμένη στιγμή που μιλάμε, έχουν τα ηνία στο χώρο του θεάτρου. Έχω καταγγείλει μία τέτοια περίπτωση, αλλά δεν άνοιξε ρουθούνι. Έχω κάνει την καταγγελία μου στους αρμόδιους. Δεν ήταν από τα πρόσωπα που ακούστηκαν.Ήταν την 21η Απριλίου, σημαδεμένη μέρα του 2021. Είναι πρόσφατη.Υπήρξε μία διένεξη με τονΚαλλιτεχνικό Διευθυντήτου Πειραιάκαι η κουβέντα θα κλείσει εδώ, γιατί δεν είμαι από αυτές που βγαίνουν και λένε τα θέματα στα κανάλια. Ελπίζω, λοιπόν, τα πράγματα να πάρουν τη σωστή διάσταση και θέση σε όλους τους χώρους, γιατί δεν είναι μόνο ο χώρος μας».

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/
Σχετικά πρόσωπα
Υρώ Μανέ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551