Η Χρυσούλα Διαβάτη το τελευταίο διάστημα περνά δύσκολα με την υγεία της και βρίσκεται στο σπίτι της, ο σύζυγός της, Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε για την κατάστασή της στην εκπομπή, Super Κατερίνα.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Χρυσούλα μου δεν έχει συνέλθει ακόμα. Πάει καλά και ευελπιστώ και στο Θεό και στη δύναμη και στην ενέργεια που έχει – αυτό το έχει αποδείξει με το έργο της στο θέατρο – θα ξεπεράσει τα εμπόδια και θα γίνει καλά.
Παρακαλάω το Θεό να την φροντίσει. Είναι στο σπίτι και την φροντίζουμε. Εκεί περνάει αυτή τη δυσκολία, θα γίνει καλά όμως. Αυτά είναι δοκιμασίες που της στέλνει ο Θεός. Καλά είναι η ψυχολογία της. Έχει συναίσθηση του πράγματος και της κατάστασης. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον γιατί είναι πανελλήνιο το ενδιαφέρον για την Χρυσούλα»!
Πηγή: gossip-tv.gr