iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Τσαγκρινού – Κωνσταντάρας: Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση! «Βγήκαμε γρήγορα για να...»
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2026
15:37

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Τσαγκρινού έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, καθώς βρέθηκαν στη συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο, το βράδυ της 10ης Ιουνίου.

Η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη από τις τηλεοπτικές κάμερες, που τους συνάντησαν σε ιδιαίτερα χαλαρή και ευδιάθετη στιγμή.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε άνετο μπροστά στους δημοσιογράφους, με τον γνωστό παρουσιαστή να αποφεύγει να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

tsagrinou-2.jpg

Όταν ρωτήθηκε πώς περνά αυτή την περίοδο, απάντησε λιτά: «Πολύ καλά, όπως μας βλέπεις», είπε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Σε σχόλιο για το αν δείχνουν ερωτευμένοι, χαμογέλασε διακριτικά, αποφεύγοντας να δώσει συνέχεια, λέγοντας: «Βγήκαμε γρήγορα για να προλάβουμε το πλήθος».

tsagrinou-1.jpg

Η πιο χαρακτηριστική στιγμή της βραδιάς ήρθε όταν ρωτήθηκε ποιο τραγούδι έχει αφιερώσει στην Έλενα Τσαγκρινού. Χωρίς δισταγμό απάντησε: «Την “Κόκκινη Γραμμή”».


Πηγή: gossip-tv.gr

iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551