
Στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash, η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τρεις νέους πωλητές, ενώ ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, αναλαμβάνει να εκτιμήσει αντικείμενα με ιδιαίτερη ιστορία και συλλεκτική αξία.
Η Ματίνα καταρρίπτει κάθε ρεκόρ συμμετοχής στην εκπομπή, καθώς γίνεται η πρώτη πωλήτρια που επιστρέφει για τέταρτη φορά, έτοιμη να δημοπρατήσει ένα ακόμα ξεχωριστό κομμάτι. Το αντικείμενό της, διακοσμημένο με χειροποίητες λεπτομέρειες, κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις των αγοραστών, οδηγώντας σε δυνατές προσφορές και ένα θερμό χειροκρότημα για την επιμονή και το γούστο της.
Η Θεοδώρα, ακολουθώντας τα βήματα της αδελφής της, φτάνει στο Cash or Trash για να ζήσει την εμπειρία της δημοπρασίας, φέρνοντας μαζί της όχι ένα, αλλά επτά αντικείμενα. Πρόκειται για ένα σετ που φέρει την υπογραφή ενός οίκου συνώνυμου της πολυτέλειας, γνωστού για την ειδική τεχνική επαργύρωσης που αποτελεί σήμα κατατεθέν του. Η αποκάλυψη των αντικειμένων στο δωμάτιο των αγοραστών πυροδοτεί έναν έντονο ανταγωνισμό για την απόκτησή τους.
Η Φωτεινή παρουσιάζει μία από τις πιο συλλεκτικές αντίκες παιχνιδιών που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή. Το κλασικό τσίγκινο παιχνίδι, ελληνικής κατασκευής, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της μεταπολεμικής περιόδου στην Ελλάδα. Η άριστη κατάστασή του και η καταγραφή του σε ιστορικούς καταλόγους επιτρέπουν στον Θάνο Λούδο να προχωρήσει σε μια ακριβή χρονολόγηση, προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο των συλλεκτών όσο και όσων αναζητούν νοσταλγικά κομμάτια.

