Αναζήτηση
Το συγκινητικό μήνυμα για την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη! | iShow.gr
Ειδήσεις
Το συγκινητικό μήνυμα για την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη!
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
21:15

Ανάμεσα στα θύματα και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν ανάμεσα στους αγνοουμένους, για να μάθουμε λίγα εικοσιτετράωρα μετά την τραγωδία πως ήταν νεκρή, μαζί με τον σύντροφο ζωής της, Δημήτρη Τουρναβίτη.

Το ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο παλεύοντας με τις φλόγες της πύρινης λαίλαπας στο Μάτι.

Η κολλητή της φίλη, επίσης ηθοποιός, Αννέτα Παπαθανασίου στις 29 Ιουλίου 2018 ανακοίνωσε την τραγική είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. «Αγαπημένοι μου φίλοι σήμερα η εδώ και 32 χρόνια κολλητή μου φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε και είναι πια επίσημα νεκρή».

Σήμερα, μία καλή της φίλη από τον χώρο της υποκριτικής που δεν την ξέχασε και δεν θα την ξεχάσει ποτέ, έγραψε στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία από παλιότερη δουλειά τους.

«Μια φορά κ ενα καιρό.. ήταν ένα κανάλι.. ήταν μια σειρά.. ήταν τέσσερεις φίλες.. Η Τζους η Μαρία η Μαίρη και η Χρύσα μας.. Μια φορά κ ενα καιρό ήταν.......» έγραψε η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Χρύσα Σπηλιώτη έχασε τόσο ξαφνικά και άδικα της ζωή της.

Η φίλη της Μαίρη Σταυρακέλλη θέλησε να μοιραστεί δημόσια τη θλίψη της για τον άδικο χαμό της φίλης της.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Χρύσα Σπηλιώτη
Μαίρη Σταυρακέλλη
Αννέτα Παπαθανασίου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551