
Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και το πιο αγαπημένο «Σόι» της ελληνικής τηλεόρασης ετοιμάζεται να δώσει ξανά ραντεβού με το κοινό του το φθινόπωρο. Οι πρώτες φωτογραφίες από το πλατό της νέας σεζόν κυκλοφόρησαν και προϊδεάζουν για επεισόδια γεμάτα ανατροπές, παρεξηγήσεις και οικογενειακό χάος.
Η συνταγή παραμένει η ίδια και το ίδιο ακαταμάχητη: όταν δύο σόγια γίνονται ένα, η καθημερινότητα μετατρέπεται σε ξεκαρδιστική κωμωδία. Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι μαλώνουν, παρεξηγούνται, μονιάζουν και αγαπιούνται, όλα σε υπερθετικό βαθμό, χωρίς ποτέ να χάνουν την ικανότητά τους να μπλέκουν σε νέες καταστάσεις.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα μαρτυρούν ότι όλα κυλούν απολύτως φυσιολογικά στα δύο σόγια. Οι δυο Βαγγέληδες, παππούς και εγγονός, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις «συνωμοσίες» τους, με τα σχέδιά τους να παίρνουν και πάλι εντελώς απρόβλεπτη τροπή.
Η απολαυστική Αλεξάνδρα εμφανίζεται σε τρελά κέφια, ενώ η Αφρούλα και η Φωτούλα κάνουν ξανά και ξανά την εμφάνισή τους, δημιουργώντας νέες «καταστροφές» στο πέρασμά τους. Τα απερίγραπτα μπλεξίματα της Μπέλας υπόσχονται από μόνα τους μερικές από τις πιο κωμικές στιγμές της σεζόν.

Στο κάδρο μπαίνουν και οι Ζουζουνέλς, οι οποίοι φαίνεται να βρίσκονται εν μέσω κάποιου είδους ετοιμασιών, ενώ τα οικογενειακά τραπέζια, το απόλυτο σήμα κατατεθέν της σειράς, δεν σταματούν ποτέ και εξακολουθούν να ξεχειλίζουν αγάπη, φωνές και ατέλειωτα σχόλια.
Σύμφωνα με την παραγωγή, όλα αυτά αποτελούν μόνο μια μικρή γεύση από όσα ετοιμάζονται. Οι λατρεμένοι χαρακτήρες επιστρέφουν με νέες, ακόμη πιο τρελές και αγαπησιάρικες οικογενειακές περιπέτειες, υποσχόμενοι άφθονο γέλιο και τηλεοπτικές βραδιές που θα ξαναφέρουν όλη την οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση.

Στους βασικούς ρόλους επιστρέφει το γνώριμο καστ που έχει ταυτιστεί με τη σειρά, με τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Παύλο Ορκόπουλο, Ρένια Λουιζίδου, Γιώργο Γιαννόπουλο, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτη Ηλία, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Σοφία Πανάγου, Γιάννη Δρακόπουλο, Βίβιαν Κοντομάρη, Σόλωνα Τσούνη και Γωγώ Καρτσάνα.
Το σενάριο υπογράφει ο Νικόλας Στραβοπόδης, με σύμβουλο σεναρίου την Ντίνα Κάσσου, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σταμάτης Πατρώνης. Τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει ο Κυριάκος Βλοντάκης, τα κοστούμια η Δομνίκη Βασιαγεώργη και τα σκηνικά ο Τζιοβάνι Τζανετής. Η οργάνωση παραγωγής ανήκει στον Θοδωρή Κόντο και η παραγωγή στην JK PRODUCTIONS ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.