Αναζήτηση
Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Βίκυς Καγιά | iShow.gr
Ειδήσεις
Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Βίκυς Καγιά
Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023
11:32

Η Βίκυ Καγιά αναμένεται να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το Star στο τέλος Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε τηλεφώνημα και κρούση από τον ANT1, ωστόσο, η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε ότι δεν μπαίνει σε καμία συζήτηση με κανέναν τηλεοπτικό σταθμό πριν από την τυπική λήξη του συμβολαίου της. Ο ΑΝΤ1 θα επανέλθει στις αρχές Ιουνίου με συγκεκριμένη πρόταση.

Επίσης, η γνωστή παρουσιάστρια έχει δεχτεί δύο προτάσεις για το χώρο της υποκριτικής.

Η μία αφορά μίνι σειρά εποχής της δεκαετίας του ’60 και η άλλη συμμετοχή σε μιούζικαλ. «Μερικές φορές τα πράγματα γίνονται με έναν τρόπο. Όλες αυτές τις ημέρες ακούω πολλά, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, δεν νευρίασε κανείς με κανέναν, ούτε υπήρχε κλίμα άσχημο ή επιθετικό. Είναι άδικο. Από εκεί και πέρα, είναι δική μου προσωπική επιλογή να σταματήσω. Μια δική μου προσωπική κίνηση» δήλωσε η Βίκυ Καγιά στο πρόσφατο παρελθόν, ανακοινώνοντας τη λήξη της συνεργασίας της με το Star.

«Όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος. Η σχέση με το Star ωρίμασε κι έφτασε στο τέλος της. Σταμάτησα για μένα. Τηλεφωνήματα έχουν υπάρξει με κανάλια, αλλά δεν είναι η στιγμή να συζητήσω κάτι. Πώς θα αξιολογήσω τις προτάσεις, είναι κάτι για μετά» αποσαφήνισε η παρουσιάστρια.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Βίκυ Καγιά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551