Αναζήτηση
Τι να έχουν γραμμένα τα άστρα για τον Δημήτρη και την τύχη του στο Cash Or Trash; | iShow.gr
Ειδήσεις
Τι να έχουν γραμμένα τα άστρα για τον Δημήτρη και την τύχη του στο Cash Or Trash;
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
14:11


Τι να έχουν γραμμένα τα άστρα για τον Δημήτρη και την τύχη του στο Cash Or Trash; Ο Δημήτρης πιστεύει στις δυνάμεις του σύμπαντος και στις ενέργειες, που ασκoύνται επάνω μας. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, αυτές ευθύνονται για την ικανοποίηση του ονείρου του νεαρού αστρολόγου, που δεν ήταν άλλο από το να βρεθεί στο Cash Or Trash! Η εκτίμηση του Θάνου Λούδου μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρη, όμως, ο Δημήτρης διατηρεί την καλή του διάθεση και μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών για να κάνει μαζί τους μια ενδιαφέρουσα διαπραγμάτευση.

Η Βιολέτα, με καταγωγή από το μακρινό Βατούμ της Γεωργίας, φέρνει στο Cash or Trash ένα από τα αντικείμενα που έφερε από την πατρίδα της και δηλώνει έτοιμη να κάνει σκληρό παζάρι. Η γλυκομίλητη πωλήτρια, ποντιακής καταγωγής, αφηγείται την πολύ ωραία ιστορία της ζωής της και εντυπωσιάζει. Η Βιολέτα παραμένει απτόητη, παρά τη χαμηλή εκτίμηση του Θάνου Λούδου, αφού γνωρίζει την αδυναμία των αγοραστών στα ναυτικά αντικείμενα. Ο Θάνος Μαρίνης ενθουσιάζεται από το υλικό κατασκευής του αντικειμένου, αλλά και από τον ναυτικό του χαρακτήρα, μιας και αγαπά ιδιαιτέρως τη θάλασσα.

Ο Κύριλλος έρχεται στο Cash Or Trash και εκείνος με ένα αντικείμενο ναυτικού χαρακτήρα. Τα αντικείμενα αυτής της ξεχωριστής κατηγορίας τυγχάνουν σχεδόν πάντα, να περνάνε στο δωμάτιο των αγοραστών με μια άκρως ικανοποιητική εκτίμηση. Αρκετοί από τους αγοραστές έχουν δείξει, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, μεγάλο ενδιαφέρον για αντικείμενα που συνδέονται με τη θάλασσα. Λίγο η καταγωγή, λίγο η αγάπη για τη θάλασσα, άλλοτε η ιστορία και άλλοτε ο πωλητής, είναι τα στοιχεία που συντελούν στο να κερδίσουν το ενδιαφέρον των αγοραστών, αλλά και μια δυνατή προσφορά!. Ποιο απ’ όλα αυτά τα στοιχεία, άραγε, θα γοητεύσει τους αγοραστές στην περίπτωση του Κύριλλου;









Σχετικά πρόσωπα
Άντα Πανά
Αθηνά Στυλιανίδου
Φοίβος Στρουγγάρης
Γιώργος Τσαγκαράκης
Γεώργιος Καράμπελλας
Θάνος Μαρίνης
Ελομίδα Βισβίκη
Γιώργος Ευφραιμίδης
Δέσποινα Μοιραράκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551