Αναζήτηση
Τάκης Ζαχαράτος: «Όσο λιγότερο είσαι στην τηλεόραση τόσο καλύτερα πας στις υπόλοιπες δουλειές» | iShow.gr
Ειδήσεις
Τάκης Ζαχαράτος: «Όσο λιγότερο είσαι στην τηλεόραση τόσο καλύτερα πας στις υπόλοιπες δουλειές»
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
19:44



Στην κοπή της πίτας στο θέατρο Παλλάς “συνελήφθη” ο Τάκης Ζαχαράτος από την κάμερα του “Έλα χαμογέλα” και μίλησε για όλα. Από την τηλεοπτική του απουσία μέχρι την κριτική επιτροπή του “Your face sounds familiar” αλλά και την… κόντρα με τον Τάκη Ζαχαράτο!

“Δεν έχω καμιά μανία να είμαι σώνει και ντε στην τηλεόραση. Δεν μου λείπει με την έννοια πως αν δεν είμαι στην τηλεόραση, δεν υπάρχω. Το αντίθετο νομίζω” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος. “Όσο λιγότερο είσαι στην τηλεόραση τόσο καλύτερα πας στις υπόλοιπες δουλειές. Τα φώτα είναι σαν τον ήλιο και καμιά φορά καίνε. Θέλει και λίγο απόσταση από τα φώτα, έτσι λειτουργώ” πρόσθεσε.

Για την καλή του φίλη, Μιμή Ντενίση ανέφερε πως “χαίρομαι πάρα πολύ που κάνει τεράστια επιτυχία γιατί είναι ένας άνθρωπος που έφαγε πολύ χαλάζι και χαίρομαι που σκίζει! Χαίρομαι πάρα πολύ για τον ιδρώτα που έχει ρίξει! Που να προλάβει να πάει στο YFSF όταν το θέατρο είναι γεμάτο μέχρι… του χρόνου;”.

Όσον αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη και όσα έχουν γραφτεί για τις προσωπικές τους σχέσεις το τελευταίο διάστημα, ο Τάκης Ζαχαράτος παραδέχθηκε πως “όχι, δεν έχουμε μιλήσει αλλά θα μιλήσουμε. Θα πάω και στο μαγαζί να τον δω!

Σχετικά πρόσωπα
Τάκης Ζαχαράτος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551