Αναζήτηση
Τα όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελεονώρα Μελέτη | iShow.gr
Ειδήσεις
Τα όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελεονώρα Μελέτη
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
12:14

Η Ελεονώρα Μελέτη ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την εκπομπή "Μεσάνυχτα" τον Σεπτέμβρη. Παράλληλα η παρουσιάστρια μίλησε στο "Happy day" και μεταξύ όσων είπε απάντησε για τα επόμενα της τηλεπτικα σχέδια.
«Από Σεπτέμβριο θα με δείτε στον Alpha! Τα υπόλοιπα θα αφήσω τον Alpha να τα ανακοινώσει. Μην κάνουμε ανακοινώσεις γιατί έχει και… ανάδρομο!», είπε η ΕλεονώραΜελέτη.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όμως θέλησε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις στην εκπομπή της εφόσον η Ελεονώρα Μελέτη δεν προχώρησε σε περαιτέρω αναφορές.
«H Ελεονώρα ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Έχουν γραφτεί και ακουστεί πάρα πολλά. Αυτό που μπορώ να πω εγώ και ξέρω, είναι πως η Ελεονώρα θα βρίσκεται στο τιμόνι μιας εκπομπής μετά από εμάς και η εκπομπή της θα έχει infotainment χαρακτήρα. Κάτι που ξέρει, αγαπάει και μπορεί να υποστηρίξει. Και ψυχαγωγία και ενημέρωση μαζί. Θα τα πει η ίδια νομίζω πολύ σύντομα, γιατί εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι σημαντικοί στο σταθμό. Το Σαββατοκύριακο λέω τώρα εγώ»,συμπλήρωσε ηΣταματίνα Τσιμτσιλή.
Σχετικά πρόσωπα
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Ελεονώρα Μελέτη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551