Αναζήτηση
Συγκλονιστικό μήνυμα από τον ηθοποιό Γιώργο Βούρο μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του | iShow.gr
Ειδήσεις
Συγκλονιστικό μήνυμα από τον ηθοποιό Γιώργο Βούρο μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020
20:30

Μήνυμα ζωής και θέλησης μέσα από ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας έρχεται από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Βούρο

Με ανάρτησή του στο facebook έκανε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία με τον ίδιο

Ο Γιώργος Βούρος αντιμετώπισε θρόμβωση κινδυνεύοντας η ζωή του και εξ αυτού του λόγου οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του.

"Το πόδι είχε καταστραφεί από τη θρόμβωση. Έπρεπε να φύγει πριν με πάρει μαζί του. Η ζωή συνεχίζεται. Άσε που λοξοκοιτάζω ήδη το Τέλος τού Παιχνιδιού τού Μπέκετ. Σάς φιλώ!" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ο Γιώργος Βούρος είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός, μεταφραστής, και καθηγητής υποκριτικής. Γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα και φοίτησε στο Κολέγιο Αθηνών. Είναι εγγονός των παλιών πρωταγωνιστών τού Εθνικού Θεάτρου Νίκου και Μερόπης Ροζάν.

Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1976 και έχει παίξει από τότε στην Ελλάδα, στην Αγγλία και στην Αμερική. Μεταξύ άλλων έχει ερμηνεύσει τους ρόλους του Ιάσονα, του Προμηθέα, του Μαλβόλιο και του Φάλσταφ.

Σαν σκηνοθέτης, μετά από τετραετείς σπουδές στο Λονδίνο, ξεκίνησε από το Εθνικό Θέατρο το 1979, εργαζόμενος σαν εισηγητής δραματολογίου και βοηθός σκηνοθέτης επί διευθύνσεως Αλέξη Μινωτή και Αλέξη Σολομού. Στο Εθνικό Θέατρο συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τον Δημήτρη Ροντήρη, τον Αλέξη Μινωτή, τον Αλέξη Σολομό, τον Σπύρο Ευαγγελάτο, τον Μίνω Βολανάκη, τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον Κώστα Μπάκα και τον Γιώργο Μιχαηλίδη.

Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Βούρος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551