Αναζήτηση
Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Ολα όσα έγιναν στο γάμο της απόλυτης χλιδής | iShow.gr
Ειδήσεις
Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Ολα όσα έγιναν στο γάμο της απόλυτης χλιδής
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
12:15

Καταρχάς πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσας Ζούκοβα. Ο Σταύρος Νιάρχος και η πρώην του Αμπράμοβιτς παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρίσι, σε έναν επίσης υπέρλαμπρο γάμο που διήρκεσε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Είχε προηγηθεί ένα Σαββατοκύρικο για το μπάτσελορ του Σταύρου Νιάρχου στη Μαδρίτη.

Και τώρα, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα αποφάσισαν να κάνουν έναν ακόμη γάμο. Ενα γάμο ορισμό του γκλαμ και της χλιδής, στο πιο κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο του κόσμου, στο Σεν Μόριτζ.

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν χθες στο Σεν Μόριτζ, σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του Σεν Μόριτζ, το Olympaschanze.

Ο γάμος έγινε 24 ώρες νωρίτερα από ότι είχε διαρρεύσει και η είδηση του γάμου -μολονότι αναμενόταν- έγινε γνωστή ως έκπληξη σήμερα το πρωί.

Από το γάμο του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσας Ζούκοβα έχει κυκλοφορήσει μόλις μια φωτό που δείχνει το ζευγάρι μετά το γάμο του να επιβιβάζεται σε ένα από τα αυτοκίνητα του ξενοδοχείου για να μεταφερθούν προφανώς σε κάποιο άλλο χώρο.

Η Ντάσα Ζούκοβα φορούσε ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό, κλασικό, μίνιμαλ αλλά γκλαμ, με κεντήματα από πέρλες και μια δραματική κάπα με ουρά. Ισως η πιο ταιριαστή επιλογή για το συγκεκριμένο γάμο.

Γαλαζοαίματοι, σταρ του Χόλιγουντ, σελέμπριτις, μεγιστάνες και επιχειρηματίες ήταν κάποιοι από τους καλεσμένους του γάμου του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσας Ζούκοβα.

Παρούσα στον γάμο του Σταύρου Νιάρχου ήταν και η πριγκίπισσα Βεατρίκη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Ματσέλι Μότζι, καθώς είναι πολύ καλή φίλη της Ντάσα Ζούκοβα. Άλλα μέλοι βασιλικών οικογενειών που ήταν καλεσμένα στον γάμο ήταν ο Πιερ Κασιράγκι, ο εγγονός της Γκρέις Κέλι αλλά και η Σαρλότ Κασιράγκι.

Όπως είχε γίνει γνωστό, καλεσμένοι στον γάμο θα ήταν επίσης ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ αλλά και η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, ενώ το παρών έδωσε και η παρουσιάστρια Γκέιλ Κινγκ, πολύ καλή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, ενώ φήμες έλεγαν πως από την λαμπερή τελετή δεν θα έλειπε ούτε η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, αλλά και ο αδερφός του με την σύζυγό του, Κάρλι Κλος.

Από τις πρώτες που έφτασαν στο Σεν Μόριτζ ήταν η αδερφή του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία, αλλά και οι ηθοποιοί Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και οι σχεδιάστριες Jamie Mizrahi και Τζεν Μέγιερ. Μάλιστα κυκλοφόρησαν φωτό στο Instagram που έδειχναν τις φίλες της νύφης, σταρ του Χόλιγουντ να διασκεδάζουν μαζί της στο χιόνι.



Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Σταύρος Νιάρχος (νεότερος)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551