Αναζήτηση
Σία Κοσιώνη: Έτσι περνά τον χρόνο με τον γιο της εν μέσω καραντίνας! | iShow.gr
Ειδήσεις
Σία Κοσιώνη: Έτσι περνά τον χρόνο με τον γιο της εν μέσω καραντίνας!
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
00:45

Μπορεί καθημερινά να χρειάζεται να μετακινηθεί λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη, όμως, τις υπόλοιπες ώρες παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της.

Ο γιος της, μάλιστα, ο μικρός Δήμος είναι η καλύτερη παρέα για εκείνη, μιας και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, χρειάζεται να λείπει από το σπίτι, λόγω των καθηκόντων του.

Η Κυριακή, λοιπόν, για την Σία Κοσιώνη ήταν αφιερωμένη στον γιο της. Ο Δήμος που είναι τώρα περίπου 2,5 χρόνων φυσικά και δεν μπορεί να κρατηθεί στο σπίτι, όπως και όλα τα παιδάκια της ηλικίας, του, αλλά οι γονείς του προσπαθούν να βρίσκουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να του τραβούν την προσοχή. Η γνωστή δημοσιογράφος, μάλιστα, προσπαθεί να του εξηγήσει το γιατί χρειάζεται να μένουν αυτές τις μέρες στο σπίτι και να του μεταφέρει την αισιοδοξία της για το μέλλον.

Μαμά και γιος μάλιστα, βγήκαν χθες για λίγο στον ήλιο και η Σία ανέβασε στο Instagram Μια φωτογραφία προσπαθώντας να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας: «Ένα χαλικάκι, δύο χαλικάκια, τρία χαλικάκια, τέσσερα χαλικάκια, πέντε χαλικάκια… Υπομονή θέλει. Δεν είναι ατελείωτα. Θα τα μετρήσουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Σία Κοσιώνη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551