Αναζήτηση
Σε καραντίνα η Αθηναΐς Νέγκα, χωρίς να κάνει ακόμα το τεστ | iShow.gr
Ειδήσεις
Σε καραντίνα η Αθηναΐς Νέγκα, χωρίς να κάνει ακόμα το τεστ
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
11:00

Το πρωί του Σαββάτου, η Αθηναΐς Νέγκα έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της, διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που έβγαλε στο σαλόνι της, καθισμένη στον καναπέ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έχοντας στα πόδια της το λάπτοπ της, η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε ότι έχει παρουσίασε τα περισσότερα συμπτώματα του κορονοϊού, αλλά χωρίς να κάνει ακόμα το τεστ, μπήκε σε καραντίνα.

"Εγώ στο σαλονάκι, μόνο που η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή της καραντίνας δηλαδή πριν 12χρονια -τόσο δεν είμαστε μέσα; Είμαι στην κρεβατάρα μου τώρα. Με επισκέφτηκε κι έμενα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να έχω φάει ξύλο. Ήπιο ξύλο βέβαια, διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου. Έχω περάσει πολύ χειρότερες γρύπες στο πόδι, οι μαμάδες θα με καταλαβαίνουν όμως τώρα οφείλω να κάτσω κλεισμένη. Κότα.

Θα ακούσω την γενική οδηγία σύμφωνα με την οποία οποίος το περνάει χαλαρά -όσο νιώθει καλά- και δεν έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να κάνει τεστ, ώστε τα τεστ να είναι διαθέσιμα (δεν θα σχολιάσω επιλογές, ο καθένας ξέρει το ιστορικό του και τις ανησυχίες του) όμως θα εξαντλήσω και θα υπερβώ τις 14 ημέρες καραντίνας που μου συνέστησαν…. άραγε θα έρθει πάλι εκείνη η μέρα; Θα βγούμε; και όταν βγούμε, τι θα βρούμε;

Ίσως να έχουν νόημα αργότερα τα αξιόπιστα τεστ ανόσιας -αν υπάρξουν, ώστε κάποιοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη… και τώρα λίγη ποίηση. Διότι η κουλτούρα μας τρέφει -αν κ είναι αδύνατο, να ξέρετε, με την ζαλάδα του πυρετού, να διαβάσεις λογοτεχνικά αριστουργήματα -μέχρι toyboy στο netflix δηλαδή…" , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Λίγο αργότερα έκανε μια άλλη ανάρτηση, διαψεύδοντας ότι είναι θετική στον ιό και επισημαίνοντας πως απλά κάθεται κλεισμένη στο σπίτι για μέρες, μακριά απ' όλους.

"ΔΕΝ θα κάνω τεστ κορονοϊού εφόσον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας - δεν είναι για χόρταση, ούτε για ικανοποίηση της απλής μας περιέργειας τα τεστ - και ο σκοπός είναι να είναι διαθεσιμα -αν κάτι δεν πάει καλά, ναι θα κάνω 100 τεστ -το ίδιο θα έκανα αν είχα ιδιαίτερη ψυχολογική ανησυχία ! Και καλά κάνουν όσοι ανησυχούν...το τι μπούρδες θα γράψουν σε site δεν λέγεται. Δυστυχως είναι αδύνατον να ξεφύγεις από την ανοησία του καθενός. Χρειαζεται ηρεμία, μην γράφουν "θετική στον ιό", διότι ο κόσμος καταλαβαίνει πως κάποιοι κάνουν τεστ συνέχεια - τρέχει λοιπόν με πανικό να κάνει τεστ στον πρώτο βήχα διότι φοβάται . -συρρέει σε ιατρικά κέντρα ,σε πολλές περιπτώσεις πέφτει σε κομπίνες .δεν κάνουμε όλοι τεστ .κανουμε αν το πει ο γιατρός .ειδάλλως σπίτι ,ντεπόν κ τσάι .Συνήθως περνάει !


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Αθηναΐς Νέγκα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551