Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται μια λαχταριστή συνταγή για ψητά ροδάκινα με αλμυρή καραμέλα, ένα γλυκό που συνδυάζει το γλυκό με το αλμυρό. Ο σεφ ετοιμάζει μια αλμυρή καραμέλα με καστανή ζάχαρη, βούτυρο αγελάδος, κρέμα γάλακτος και ανθό αλατιού, στην οποία μαγειρεύει τα ροδάκινα. Για την επικάλυψη αμυγδάλου θα χρειαστείτε αλεύρι, καστανή ζάχαρη, βούτυρο αγελάδος και τριμμένα αμύγδαλα. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς και απολαμβάνουμε το γλυκό ζεστό ή κρύο, ιδανικά με παγωτό βανίλια.
Δείτε το video.