Με μία ημέρα καθυστέρηση θα ακούσουμε ολοκληρωμένα τα πέντε τραγούδια που διεκδικούν το χρίσμα της Ελλάδας για την 60η Eurovision, καθώς η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου θα γίνει τελικά αυτή την Πέμπτη, στις 12:30!
Τα υποψήφια τραγούδια θα αποκαλυφθούν σεσυνέντευξη Τύπου στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όπου και θα προβληθούν ταvideo clipsπουγυρίστηκαν προ ημερών σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων της Αθήνας.
ΟιBarrice, C:Real και Shaya έχουν ποπ κομμάτια με αγγλικό στίχο, ηΜαρία Έλενα Κυριάκου μπαλάντα με αγγλικό στίχοκαι ηΘωμαή Απέργη τζαζ ποπ ρυθμό με ελληνικό στίχο, όπως φαίνεται από τα teasers που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη βδομάδα.
Οελληνικός τελικόςθα διεξαχθεί τηνΤετάρτη,4 Μαρτίου, στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», ενώ η Ελλάδα έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό, στις 19 Μαΐου.
star.gr


