Αναζήτηση
Πόπη Τσαπανίδου: Για πρώτη φορά εξηγεί γιατί αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης | iShow.gr
Ειδήσεις
Πόπη Τσαπανίδου: Για πρώτη φορά εξηγεί γιατί αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
17:29


Στο People και στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου για τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση.


«Έχεις δει πολλούς στην τηλεόραση που σηκώνονται και φεύγουν από τη θέση τους, ενώ όλα είναι μια χαρά; Απλά, δεν αντέχω την στασιμότητα. Θέλω να εξελίσσομαι. Και η εξέλιξη συμβαίνει όταν μια ομάδα ανθρώπων, κάνει κάτι παραπάνω. Όταν σε μια επαγγελματική συνθήκη δεν υπάρχουν τονωτικές ενέσεις, αισθάνομαι ότι πνίγομαι και κοροϊδεύω τον κόσμο. Γι’ αυτό και πάντα προσπαθούσα να κάνω το κάτι παραπάνω.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια σκεφτόμουν να σταματήσω να κάνω τηλεόραση. Η τελευταία μου συνεργασία ήταν στη διεύθυνση του One. Στήσαμε κάτι από την αρχή και το αποτέλεσμα που βγήκε έχει διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια όσον αφορά την αισθητική. Αφού το κάναμε, αποχώρησα. Δεν με ενδιαφέρει να μείνω στην τηλεόραση και να κάνω κάτι που δεν θα μπορεί να γίνει όπως θέλω. Πλέον οι περισσότεροι κάνουν ρεπορτάζ από το Google και από τα social media. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Δημοσιογραφία σημαίνει να βρίσκομαι στην πηγή του ρεπορτάζ. Γνωρίζω πως τα μέσα έχουν λιγοστέψει, όπως και τα χρήματα, αλλά εγώ τέτοιου είδους εκπομπή δεν επιθυμώ να κάνω. Γι’ αυτό και αποφάσισα να σταματήσω.

Και για να είμαι ξεκάθαρη: Την τηλεόραση την έβλεπα πάντα ως δουλειά. Το κομμάτι της προβολής πάντα με καταπίεζε. Ήταν το χειρότερό μου να βάφομαι, να χτενίζομαι και να βγαίνω αλλιώς από ό,τι είμαι, διότι κανονικά είμαι αυτό που βλέπεις τώρα. Ακόμα και αυτή η διαδικασία της επιμέλειας της εικόνας μου έπεφτε πολύ βαριά. Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο και θεωρώ πως πρέπει να είμαστε απλοί, προσιτοί και αληθινοί απέναντι στους τηλεθεατές ακόμα και με την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω».

Ύστερα από τη συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο και στην οποία ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει στην τηλεόραση, την επόμενη μέρα όλα τα sites έγραφαν με πηχυαίους τίτλους πως «Η Τσαπανίδου εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία», «Τέλος η δημοσιογραφία για πασίγνωστη παρουσιάστρια». Όταν της το αναφέρω, κάνει μια παύση.

«Δεν είπα ποτέ πως θα εγκαταλείψω για πάντα τη δημοσιογραφία και πως δεν σκοπεύω να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση. Απλά, αυτή την περίοδο αποφάσισα να ασχοληθώ με το κομμάτι του wellness, που ουσιαστικά είναι πράγματα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Αν στο μέλλον, υπάρξει κάτι που θα μπορεί να καλύψει τις δικές μου ανάγκες στην τηλεόραση, δεν είμαι αρνητική να το κάνω. Έχω σαν αρχή στην ζωή μου ότι ‘’Ποτέ μην λες ποτέ’’».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Πόπη Τσαπανίδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551