Αναζήτηση
Ποιος αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο του Open; | iShow.gr
Ειδήσεις
Ποιος αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο του Open;
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020
17:29




Με τη μέθοδο της κυκλικής εναλλαγής θα αντιμετωπίσει το OPEN την απουσία της Νίκης Λυμπεράκη και μέχρι να επιστρέψει το φθινόπωρο πίσω στη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η δημοσιογράφος βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης. Το χαρμόσυνο γεγονός αναμένεται τέλος Αυγούστου… Και η επιστροφή στο δελτίο στις αρχές Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε η Στέλλα Γκαντώνα και η Λίνα Δρούγκα (από το δελτίο του Σαββατοκύριακου και μεσημεριανό) θα κάνουν
rotation.

Η Νίκη Λυμπεράκη κατάφερε (τη φετινή σεζόν) να γίνει το πρόσωπο των ειδήσεων του OPEN και με τη διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου να ανεβάσει αμέσως ταχύτητες.

Το προφίλ της παρουσιάστριας συνάδει με το χαρακτήρα που αποκτά το δελτίο… Μαζί εκπέμπουν μια ενημερωτική φρεσκάδα που αποτυπώνεται, εκτός από το μέσο όρο τηλεθέασης και στα δυναμικά κοινά!

Το δελτίο του OPEN με τη Νίκη Λυμπεράκη στην παρουσίαση και τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο στη διεύθυνση, έχει τις προϋποθέσεις να κυριαρχήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν (ως αξιόπιστη, έγκαιρη και σφαιρική ενημέρωση)… Αν φυσικά στηριχθεί από τη διοίκηση του καναλιού, με ένα ικανοποιητικό ημερήσιο πρόγραμμα (που να κρατά τους τηλεθεατές στο κανάλι) και ένα ελκυστικό lead in!

Πηγή: enimerosi24


Σχετικά πρόσωπα
Νίκη Λυμπεράκη
Λίνα Δρούγκα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551