Αναζήτηση
Περικλής Λιανός για Έφη Ρασσιά: «Άφησα ένα κοριτσάκι στρουμπουλό και εμφανίστηκε μια γυναικάρα πολύ όμορφη» | iShow.gr
Ειδήσεις
Περικλής Λιανός για Έφη Ρασσιά: «Άφησα ένα κοριτσάκι στρουμπουλό και εμφανίστηκε μια γυναικάρα πολύ όμορφη»
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
20:14


Ο Περικλής Λιανός μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” με αφορμή την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”, αλλά και της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στο θέατρο Αλκμήνη, “Όνειρο διπλανής πόρτας”.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία της σειράς του Χάρη Ρώμα στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και το σοκ που υπέστη όταν δεν κατάλαβε την Έφη Ρασσιά μετά από χρόνια.

“Αυτό που απολαμβάνω από την επιστροφή του Καφέ της Χαράς είναι τα γυρίσματα, στα οποία ξαναβρήκα τους ανθρώπους και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περικλής Λιανός. “Πίστευα ότι θα βρει ανταπόκριση και πάλι στο κοινό γιατί έχει ωραία κείμενα, είναι ωραία γυρισμένο και είναι μια ωραία δουλειά”.

“Τα γυρίσματα της σειράς γίνονται όλα σε εξωτερικούς χώρους και… στη Σιβηρία να ήμουν, στο Γιακούτσκ θα κρύωνα λιγότερο” πρόδωσε με χιούμορ ο ηθοποιός. “Το γύρισμα, δε, με την εκλογή της Σταυρούλας ήταν το κάτι άλλο! Ήμασταν στην Καρυά Άργους, η τελευταία λήψη ήταν στις 00:15, ήμασταν από τις 10 το πρωί και τα λόγια τα τελευταία απορώ πως ειπώθηκαν”.

Όσον αφορά την ενηλικίωση της μικρής Βάλια, δηλαδή της Έφης Ρασσιά, ο Περικλής Λιανός περιέγραψε πως “πέρσι, που έπαιζα στο θέατρο Αλκμήνη το “Γκιγιώμ, γλυκιά μου”, ήρθε η Έφη να δει την παράσταση. Με περιμένει, λοιπόν, έξω μια πανέμορφη κοπέλα, με αγκαλιάζει και εγώ δεν ήξερα ποια είναι! Όταν μου είπε πως είναι η Βάλια έπαθα σοκ. Άφησα ένα κοριτσάκι στρουμπουλό και εμφανίστηκε μια γυναικάρα πολύ όμορφη, πανέξυπνη, με τις σπουδές της”.

Σχετικά πρόσωπα
Περικλής Λιανός
Έφη Ρασσιά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551