Αναζήτηση
O “Τρελαντώνης” φοβάται για τα νούμερα τηλεθέασης του Καφέ της Χαράς | iShow.gr
Ειδήσεις
O “Τρελαντώνης” φοβάται για τα νούμερα τηλεθέασης του Καφέ της Χαράς
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
10:29



Με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή του “Καφέ της Χαράς“, ο Χάρης Γρηγορόπουλος που ερμηνεύει τον “Τρελαντώνη μίλησε στην κάμερα του “Μεσημέρι
YES” και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιορισμένη δική του συμμετοχή, λόγω και το σίριαλ “Έλα στη θέση μου” ενώ εξέφρασε έναν μικρό φόβο για την πορεία που θα έχει η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης.
“Στο Καφέ της Χαράς θα είμαι σε περιορισμένο αριθμό επεισοδίων” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Γρηγορόπουλος. Όσον αφορά δε τον Τρελαντώνη τόσα χρόνια μετά, πρόδωσε με χαμόγελο πως “δεν έχει μεγάλη απόσταση ο χαρακτήρας από την στιγμή που τον αφήσαμε. Εκτός από την πάροδο του χρόνου δηλαδή είναι πνευματικά στο ίδιο σημείο. Όπως τον αφήσαμε”.
“Είναι μια σειρά που έχει μεγάλη αναμονή. Βλέπω τον κόσμο που αδημονεί να δει την συνέχεια. Εύχομαι να έχει την επιτυχία που άφησε” σημείωσε η ηθοποιός αποκαλύπτοντας τις αρχικές του σκέψεις για τον δικό του ρόλο. “Δεν πίστευα ότι ο ρόλος του Τρελαντώνη θα είχε τόση επιτυχία, ίσα ίσα που πριν βγει η σειρά φοβόμουν ότι θα γίνω ρεζίλι με αυτό τον ρόλο και δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ στη ζωή μου”.
Σχετικά με τα ποσοστά που θα μπορούσε να κάνει τη νέα χρονιά η δημοφιλής σειρά του Χάρη Ρώμα, ο Χάρης Γρηγορόπουλος ανέφερε: “Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν θα χτυπήσει πάρα πολύ υψηλά νούμερα. Από κει και πέρα να δούμε τι πρόκειται να γίνει. Το Λόγω Τιμής δεν πήγε καλά σε νούμερα. Μπορεί να συμβεί το ίδιο και με εμάς ή μπορεί να κάνουμε την διαφορά, δεν ξέρω”.
“Η σύζυγος μου βλέπει πολύ θετικά αυτή την επιστροφή της σειράς και μάλιστα απέρριψε μια άλλη πρόταση για να είναι σε αυτήν. Είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες γιατί είχε δώσει τον λόγο της στον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά” κατέληξε ο ηθοποιός για την Φωφώ Ντεμίρη που συμμετέχει επίσης στη σειρά του ΑΝΤ1.
Σχετικά πρόσωπα
Χάρης Γρηγορόπουλος
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551