Αναζήτηση:
O Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκαλύπτει για τηλεοπτικά πρόσωπα της Ελληνικής τηλεόρασης
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018
08:58

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε στην Κύπρο με αφορμή την παρουσίαση ενός «event» και σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Χρήστο Κωνσταντίνου,  μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της Ελληνικής τηλεόρασης.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν όσα είπε για τη Φαίη Σκορδά και τη συνεργασία τους:

«Με τη Φαίη συνεργάστηκα για πρώτη φορά πρόπερσι, στο "Πρωινό". Δεν ήταν πολύ καλή χρονιά, δεν πέρασα καλά. Δε σημαίνει ότι φταίει η Φαίη αποκλειστικά, ήμουν κακός. Δεν ήμουν καλός τηλεοπτικά. Ευθύνεται η "αυλή" αλλά κυρίως εγώ!».

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης υπονοεί την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάνα Τρυφίδου με την οποία προς το τέλος της συνεργασίας τους οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί.

Συνεχίζοντας,  τόνισε:

«Ο ΑΝΤ1 είναι ιδιαίτερο μαγαζί. Δεν επιβιώνεις εύκολα, είναι "Βυζάντιο". Προσπαθεί δύο χρόνια να βρει τα πατήματά του, αλλά δεν τα έχει βρει ακόμα. Τα νούμερα τα λένε, όχι εμείς. Κάνει προσπάθεια! Θα αργήσει να γίνει πρώτος, δεν ξέρω καν αν θα γίνει πρώτος ξανά».

 «Θεωρώ ότι η Φαίη θα ήταν ακόμα καλύτερη αν δεν ήταν εγκλωβισμένη στο "εγώ" της και αν δεν είχε τόσα πολλά χειροκροτήματα από την "αυλή" της. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο να βρεις Φαίη Σκορδά και θα δεις το καλοκαίρι που μας έρχεται ότι θα γίνει κακός χαμός για να μείνει η Φαίη στον ΑΝΤ1 και για το πόσα λεφτά θα πάρει αν θα πάει αλλού».

Δεν μάσησε τα λόγια του και για τον Δήμο Βερύκιο λέγοντας: 

«Η Σταματίνα είναι πολύ καλή, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον Βερύκιο. Το φερέφωνο διαφόρων που αν δεις την πολιτική του πορεία όλα αυτά τα χρόνια "γκάριζε" όταν του πατούσαν το πόδι συγκεκριμένοι άνθρωποι του πολιτικού βίου. Αυτό με ενοχλεί και ενοχλεί και τη Σταματίνα, άλλο που δεν μπορεί να το βγάλει από πάνω της. Θα ήταν πέντε σκάλες παραπάνω, αν δεν είχε το γερασμένο Βερύκιο δίπλα της.»

Για την Ελένη Μενεγάκη:

«Ήταν και θα συνεχίζει να είναι μία σταθερή αξία στην ελληνική τηλεόραση. Πολλοί λένε γιατί δεν σταματάει, αλλά όταν αγαπάς τη δουλειά αυτή ζεις μέσα μέσα από αυτή. Η Μενεγάκη βοήθησε και έφτιαξε την ελληνική τηλεόραση. Μαζί της μεγαλώσαμε, χαίρομαι που υπάρχει και είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα συνεργαζόμουν μαζί της. Δεν θα το έκανα, διότι είμαι υπέρ των δημοκρατικών διαδικασιών. Νομίζω δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας, παρόλο αυτά είναι δίκαιη, αγαπά τους συνεργάτες που δουλεύουν σκληρά και είναι αυτό που ακόμα η μαμά μου θέλει να βλέπει στην τηλεόραση. Είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες με ωραίο λόγο στην ηλικία της.»

Για την Ελεονώρα Μελέτη:

«Είναι ένα χύμα παιδί που έχει παιδεία και αυτοσαρκάζεται. Είναι η μόνη παρουσιάστρια που μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που γίνονται στα social media και μπαίνει στη διαδικασία να τσακωθεί διαδικτυακά. Η Ελεονώρα έχει ταλέντο και έχει βρει πλέον και τη βάση με την οικογένεια της. Πρέπει και αξίζει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, αν και δεν συμφωνώ με πολλές επιλογές καλεσμένων. »

Για την Κατερίνα Καινούργιου:

«Η Κατερίνα έχει κάνει βήματα,  αλλά δεν είναι η top παρουσιάστρια χωρίς να είναι κακή. Μην μπερδεύουμε την πέραση που έχει η Κατερίνα στα social media και σε αυτό που πουλάει εκεί με την Agb. Αυτά τα δύο δεν βρέθηκαν ποτέ μαζί. Ελπίζω η νέα εκπομπή να είναι εναλλακτική και να μην είναι 90’s με πινελιές εναλλακτικού και το λέω αυτό με δεδομένο ποιοι είναι οι συνεργάτες της.  Και αναφέρομαι σε ανθρώπους που έχουν πάει εκεί για να κράζουν και δεν θεωρώ πως είναι και η καλύτερη επιλογή, όπως ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.»

Δείτε το βίντεο:
Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα