iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Ο Κώστας Τσουρός, η Ναταλία Αργυράκη και η Δέσποινα Τσόκου κάνουν reunion στη Σκιάθο
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2026
15:17

Ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό reunion πραγματοποιούν στη Σκιάθο ο Κώστας Τσουρός, η Ναταλία Αργυράκη και η Δέσποινα Τσόκου, αποδεικνύοντας πως η χημεία τους ξεπερνά τα τηλεοπτικά πλατό.

Οι τρεις δημοσιογράφοι και πρώην συνεργάτες απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην ιδιαίτερη πατρίδα του παρουσιαστή, με τη θετική τους ενέργεια και την ευτυχία να αποτυπώνονται ξεκάθαρα στα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

tsouroskostas-54107377987-20260728235052.jpg

Σε ένα από αυτά, η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα ποζάρει χαμογελαστή σε βραδινή έξοδο, γύρω από ένα γεμάτο τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο στη Χώρα του νησιού.

Η καλή τους διάθεση συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους, όπως μαρτυρά η αυθόρμητη selfie των τριών γυναικών μέσα από το αυτοκίνητο, όπου φορούν τα γυαλιά ηλίου τους και απολαμβάνουν τη διαδρομή.

tsouroskostas-54107377982-20260728143901.jpg

Το σκηνικό συμπληρώνεται ιδανικά στην παραλία, όπου ο Κώστας Τσουρός, η Ναταλία Αργυράκη και η Δέσποινα Τσόκου φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι με φόντο την καταγάλανη θάλασσα και το πράσινο του νησιού, φορώντας τα μαγιό τους, συνοδεύοντάς τη με τη γεμάτη νόημα λεζάντα: «Όταν οι σχέσεις δοκιμάζονται και κρατάνε στο χρόνο... Ώριμα, συνειδητά και χωρίς τοξικότητα! 🥰».

Με αυτά τα λόγια, ο δημοσιογράφος θέλησε να υπογραμμίσει τη βαθιά και ουσιαστική φιλία που τον συνδέει με τη Ναταλία Αργυράκη και τη Δέσποινα Τσόκου, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως η κοινή τους πορεία έχει περάσει από διάφορα στάδια, αλλά έχει πλέον θωρακιστεί απέναντι στις προκλήσεις και τις ισορροπίες του τηλεοπτικού χώρου.


Πηγή: gossip-tv.gr

iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551