Αναζήτηση
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας συστήνει τη δικηγόρο τρίδυμη αδελφή του, Κατερίνα | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας συστήνει τη δικηγόρο τρίδυμη αδελφή του, Κατερίνα
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
15:15

Η επιτυχία του δεν είναι τυχαία, καθώς δουλεύει σκληρά και έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα. Ωστόσο, δεν ξεχνά ποτέ την οικογένειά του, την οποία αγαπά πολύ, και προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για να τον αφιερώνει στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει άλλα δύο αδέλφια, την Κατερίνα και τον Παύλο.

Οι τρεις τους γεννήθηκαν το 1986 και αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986.

Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή. Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο γνωστός τραγουδιστής, στις εκπομπές «Όλα» και «Dot» αντίστοιχα. Τα τρία αδέρφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους.

Χθες το απόγευμα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του αδερφή. Η Κατερίνα Αργυρού είναι δικηγόρος και πριν από περίπου ένα χρόνο παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της, μετακομίζοντας στην Ολλανδία.

Όσο για την προσωπική ζωή του τραγουδιστή, τα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει σχέση με Τουρκάλα τραγουδίστρια. .



Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνος Αργυρός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551