
Ο Gio Kay, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αποκάλυψε πτυχές της ζωής και των φιλοδοξιών του. Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε ότι η εταιρεία του απασχολεί πάνω από 200 καλλιτέχνες, ενώ μοιράστηκε την αγάπη του για την αρχαία Ελλάδα, την ιστορία και τη μυθολογία, τονίζοντας πως πήγε σε ελληνικό σχολείο στην Αμερική για έξι χρόνια και λάτρευε τον Αριστοτέλη ως παιδί.
Ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως φιλόσοφος, δηλώνοντας ότι μεταφέρει τις αρχαίες ιδέες στη γλώσσα της Gen Z. Μάλιστα, αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον του για την πολιτική και την πρόθεσή του να δημιουργήσει το δικό του κόμμα, το οποίο θα ονομάζεται «Generation Hellas». Ο Gio Kay, κάτοχος πτυχίου μακροοικονομικών, πιστεύει ότι η νέα γενιά χρειάζεται φωνή και εκπρόσωπο.
Αναφερόμενος στην τηλεοπτική του παρουσία, ο Gio Kay δήλωσε ότι πέρασε καλύτερα στο Survivor από ό,τι στο Just, ενώ παρακολουθεί ανελλιπώς τον αδελφό του, Benji, στο Survivor, χαρακτηρίζοντάς τον ως τη δύναμή του. Τέλος, τόνισε ότι η δόξα είναι πιο σημαντική από τα χρήματα, καθώς το όνειρό του ήταν πάντα να προσφέρει στην κοινωνία και να αφήσει κληρονομιά.
Δείτε το video.