Αναζήτηση:
Ο Γιάννης Σαββιδάκης στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015
18:06

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ είναι πλέον γνωστό πως δεν εντάσσεται σε στερεότυπες καταστάσεις, δεν αναζητά λύσεις ασφαλείας και γι' αυτό συνεχώς ψάχνει νέους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης και όχι μόνο.

Είναι γνωστός για δύο πράγματα. Για τα αυθεντικά, μελωδικά και δυναμικά του τραγούδια και για το αυθεντικό - ανατρεπτικό του χιούμορ. Έτσι αποφάσισε και φέτος, με οδηγό την εξωστρέφειά του, να ταξιδέψει το ταλέντο του σε μια αυθεντική παράσταση με τις μεγάλες του επιτυχίες και με τραγούδια που του σημαδεύουν τη ζωή.

Τραγούδια Ελληνικά και ξενόγλωσσα που συνυπάρχουν τόσο αρμονικά κάτω από τις δικές του πρωτότυπες ερμηνείες, αφού, όπως λέει και ο ίδιος " είναι παιδιά της ίδιας μάνας, της ΜΟΥΣΙΚΗΣ".

Το χιούμορ βέβαια δε λείπει - αντιθέτως - λόγω του επικοινωνιακού χαρακτήρα του ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ, υπάρχει άφθονο κι έτσι ο καλλιτέχνης κρατάει το κοινό του καθηλωμένο μέχρι το τέλος.

* Το Μάρτιο του 2014 έλαβε μέρος στο φιλανθρωπικό παιχνίδι "YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR" όπου μετά από 13 επεισόδια, αναδείχτηκε και ο Μεγάλος Νικητής!!!

* 'Εξι προσωπικοί δίσκοι (δύο ΧΡΥΣΟΙ κι ένας ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ) Επιτυχίες:
ΔΕΚΑ ΜΑΓΙΣΣΕΣ (https://www.youtube.com/watch?v=m4wDWm_AgUo),
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ (http://www.youtube.com/watch?v=Y8V6XmtWbkc),
ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ (http://www.youtube.com/watch?v=6ygfWkSuXsQ),
Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΦΙΛΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΦΕΓΓΑΡΙ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ, ΓΙΝΟΜΑΙ 

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015
ώρα έναρξης 9.00μμ
Αίθριο Θέατρο στο Αμαλίειο (Λεωφόρος Κηφισίας 219)

www.viva.gr, 11876, Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, Ianos, Reload Stores, BP, MediaMarkt, EKO, Vivashop στο The Mall Athens, ΤΡΑΜάκι, Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι, Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9, Αμαλίειο, Λεωφ. Κηφισίας 219 την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας
Πληροφορίες: www.festivalmaroussi.gr
Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα