Αναζήτηση
Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου για τις επαναλήψεις του «Της Ελλάδος τα παιδιά» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου για τις επαναλήψεις του «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
17:59

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” με αφορμή ένα πρόσφατο απόσπασμα με τον θρυλικό “Χλαπάτσα” από το σίριαλ, “Της Ελλάδος τα παιδιά” να σχολιάζει τον αντικαπνιστικό νόμο και να γίνεται viral!

“Σαν χαρακτήρας ανθρώπου δεν έχω καμία σχέση με αυτό τον ρόλο, πρέπει να με φέρει δηλαδή κάποιος εντελώς εκτός εαυτού με τις συμπεριφορές του για να πάρω τηλέφωνο και να τον καταγγείλω” ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός συμπληρώνοντας, “ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν κάνω κάτι τέτοιο”.

Όσον αφορά τον προβληματισμό που προκλήθηκε στην επαγγελματική του πορεία εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας του συγκεκριμένου ρόλου, ο Δημήτρης Φραγκόγλου παραδέχθηκε πως “τα πρώτα χρόνια αυτό ήταν ένα θέμα γιατί όλες οι προτάσεις, ακόμα και θεατρικές, ήταν για κάτι σχεδόν παραπλήσιο”.

“Στην τηλεόραση έχω να παίξω σχεδόν μια 20ετία, επειδή ίσως δεν έτυχε ή κάποιοι δεν μπορούσαν να με δουν σαν κάτι άλλο πέρα από τον Χλαπάτσα” σημείωσε, επίσης, ο γνωστός ηθοποιός.

Σχετικά με τις επαναλήψεις της σειράς “Της Ελλάδος τα παιδιά” που προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ομολόγησε πως δεν τις παρακολουθεί. “Τις βλέπω μόνο αν τύχει. Τι νόημα έχει; Έχει τελειώσει…”.

Σχετικά πρόσωπα
Δημήτρης Φραγκιόγλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551