Αναζήτηση
Ο Χρήστος Θηβαίος για τη μάχη του με τον αλκοολισμό | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Χρήστος Θηβαίος για τη μάχη του με τον αλκοολισμό
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
18:45

Μια συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη του με τον αλκοολισμό έκανε στη χθεσινή εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα»,ο τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος.

«Ξεκινάει σιγά-σιγά. Ξεκίνησα με κάτι πολύ αθώο, όπως είναι η μπίρα, αλλά οι μπίρες δεν ήταν αρκετές. Μετά, φυσικά, πάμε σε πιο βαρύ αλκοόλ. Καταλαβαίνεις, από ένα σημείο και μετά, διαισθάνεσαι ότι η μέρα δεν ξημερώνει και δεν διαρκεί» είπε.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το αλκοόλ «κοινωνικοποιεί» και συμπλήρωσε ότι στην ουσία «θολώνει τη σκέψη». «Δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός, είσαι για πάντα. Μπορείς να το βρεις και στο περίπτερο» είπε.

Ο Χρήστος Θηβαίος ξεκίνησε το αλκοόλ από τα 25. «Πέρασαν τα χρόνια και κατάλαβα ότι έχω εθιστεί. Από κάποια ώρα και μετά δεν σταματούσα να πίνω αλκοόλ»

Η φράση που τον έκανε να αλλάξει την εποχή που άλλαζε συμπεριφορές, ενώ γινόταν και επιθετικός ήταν αυτή της γυναίκας του, Μαρίας Παυλουπούλου. «Ή αλλάζεις ή καταντάς» μου είπε. «Η γυναίκα μου είναι ο άνθρωπος που πρωτίστως με έκανε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Το έκανε με αγάπη και ένταση που δείχνεις όταν πραγματικά αγαπάς τον σύντροφό σου» ανέφερε.

Είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης. Όταν το πάρεις απόφαση δεν είναι δύσκολο. Το παν είναι να το πάρεις απόφαση. Πρέπει να αγαπήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι μια πράξη αλαζονείας, ότι εμένα, επειδή είμαι καλλιτέχνης μου επιτρέπεται. […] Τα καλύτερα μου τραγούδια τα έχω γράψει με καφέ» ανέφερε.

«Ο γιος μου δεν με έκρινε ποτέ γι’ αυτό, αλλά πάντα είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Το βλέμμα του αρκεί για να μου πει: «Φτάνει! Μέχρι εδώ, μπαμπά!». Μου αρέσει που όταν δεν συνειδητοποιώ τα όριά μου, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου μου βάζουν όρους. Εφόσον έχει δει τις πράξεις μου, δεν χρειάζεται να τον συμβουλεύσω. Ξέρουν ήδη και υπάρχει μια σιωπηλή συμφωνία», σημείωσε ο Χρήστος Θηβαίος, λέγοντας πως το θέμα το έχει κουβεντιάσει με τον γιο του.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Χρήστος Θηβαίος
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551