Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται μια συνταγή για ένα γρήγορο και νόστιμο καλοκαιρινό πιάτο: λεμονάτο φιλέτο σολομού με φρέγκολα.
Το φιλέτο σολομού μαγειρεύεται στο τηγάνι με φρέσκα κρεμμυδάκια, καρότα και πιπεριές κέρατο, ενώ στη συνέχεια προστίθεται λεμονάτη σάλτσα με μουστάρδα και μείγμα αρωματικών. Όλα αυτά σερβίρονται με φρέγκολα. Ο σεφ εξηγεί ότι η φρέγκολα, ένα παραδοσιακό ζυμαρικό από τη Σαρδηνία, μοιάζει με το κους κους και απορροφά τη νοστιμιά από τη σάλτσα ή τον ζωμό όπου μαγειρεύεται.
Δείτε το video.