iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Ο Αλέξανδρος, φέρνει ένα αντικείμενο εμπνευσμένο από το σήμα κατατεθέν των Rolling Stones
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2024
15:54

Η Ευδοκία, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αυστραλία, ακολούθησε το παράδειγμα του συζύγου της και αποφάσισε να έρθει στο Cash Or Trash για να πουλήσει ένα αντικείμενο από τη συλλογή της πεθεράς της. Αν και η πωλήτρια διακατέχεται από πολλές αγωνίες, σχετικά με την εμφάνισή της σε μια τηλεοπτική δημοπρασία, στο δωμάτιο των αγοραστών παραμένει σκληρή διαπραγματεύτρια, μέχρι το τέλος της διαδικασίας!

Ο Αλέξανδρος ταξιδεύει από τη βόρεια Ελλάδα για έρθει στο Cash or Trash. Γνωρίζοντας την αδυναμία της Δέσποινας Μοιραράκη στα γλυκά, έρχεται με τα χέρια γεμάτα γευστικούς «πειρασμούς», αλλά φέρνει και ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο για να το εκτιμήσει ο ΘάνοςΛούδος. Εμπνευσμένο από το πιο θρυλικό σχέδιο της δεκαετίας του ’70, σήμα κατατεθέν των Rolling Stones, το vintage αντικείμενο του Αλέξανδρου προσελκύει δυνατές προσφορές από τους αγοραστές.

Η Αναστασία επέλεξε να φέρει στο Cash or Trash ένα επώνυμο, ασυνήθιστο και ιδιαίτερου σχήματος αντικείμενο. Το αντικείμενο της πωλήτριας προβληματίζει και προκαλεί τους πέντε αγοραστές και μια αναπάντεχα ενδιαφέρουσα δημοπρασία εκτυλίσσεται!




                 






Σχετικά πρόσωπα
Θάνος  Μαρίνης
Θάνος Μαρίνης
The Rolling Stones (συγκρότημα)
The Rolling Stones (συγκρότημα)
Ελομίδα  Βισβίκη
Ελομίδα Βισβίκη
Φοίβος Στρουγγάρης
Φοίβος Στρουγγάρης
Γιάννης Χάλκος
Γιάννης Χάλκος
Δέσποινα Μοιραράκη
Δέσποινα Μοιραράκη
Γιώργος  Τσαγκαράκης
Γιώργος Τσαγκαράκης
Δημήτρης Δεμερτζής
Δημήτρης Δεμερτζής
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551