Αναζήτηση
Νίκος Καρβέλας: "Η αλήθεια πάντα ζορίζεται" | iShow.gr
Ειδήσεις
Νίκος Καρβέλας: "Η αλήθεια πάντα ζορίζεται"
Τρίτη, 2 Απριλίου 2024
17:32

Μετά την επεισοδιακή συνέντευξη που έδωσε στη Νίκη Λυμπεράκη και τον διαπληκτισμό τους στον τηλεοπτικό αέρα που σχολιάστηκε έντονα ο Νίκος Καρβέλας δίνει νέα τροφή στα σχόλια, με ανάρτησή του στο Instagram.

O Νίκος Καρβέλας έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: "Η αλήθεια πάντα ζορίζεται".

Yπενθυμίζεται πως ανάμεσα σε άλλα ο Νίκος Καρβέλας σε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή "Μεγάλη Εικόνα" που προβλήθηκε ζωντανά στο MEGA, τόνισε απευθυνόμενος στη Νίκη Λυμπεράκη. πως "με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν κι αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική".

"Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;", αναρωτήθηκε εκείνη.

"Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς", ανέφερε η δημοσιογράφος για να ηρεμήσει τα πνεύματα.


Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Νίκη Λυμπεράκη
Νίκος Καρβέλας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551