Αναζήτηση
Νικόλ Κίντμαν: Για πρώτη φορά με τις πανέμορφες κόρες της στο κόκκινο χαλί | iShow.gr
Ειδήσεις
Νικόλ Κίντμαν: Για πρώτη φορά με τις πανέμορφες κόρες της στο κόκκινο χαλί
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
09:55

Η Νικόλ Κίντμαν έφτασε στο American Film Institute's Life Achievement Award gala φορώντας ένα ολόχρυσο κεντημένο με παγιέτες φόρεμα. Η διάσημη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί και έζησε μοναδικές στιγμές αφού τιμήθηκε για την προσφορά της στον κινηματογράφο. Μάλιστα, είναι η πρώτη Αυστραλή ηθοποιός που λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση.

Για τη σημαντική αυτή περίσταση, η Νικόλ Κίντμαν επέλεξε ένα γοργονέ φόρεμα του οίκου Balenciaga που διέγραφε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Φυσικά, όλη η οικογένειά της ήταν εκεί για να την στηρίξει. Το Gala AFI Life Achievement Award σηματοδότησε την πρώτη δημόσια οικογενειακή έξοδο Κίντμαν-Ούρμπαν, με τις δύο έφηβες κόρες του ζευγαριού να κάνουν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί.

"Υπάρχει τεράστια τύχη στη ζωή μου, αλλά υπάρχει και το πιο σημαντικό πράγμα - αγάπη, μεγάλη, μεγάλη αγάπη", είπε η Κίντμαν από τη σκηνή όπου έλαβε το Βραβείο Life Achievement.

Δείχνοντας τον σύζυγό της και τις κόρες της ανέφερε: "Εκεί είναι η αγάπη της ζωής μου και οι έρωτες της ζωής μου. Οι κόρες μου δεν ήταν ποτέ πουθενά δημόσια μαζί μου σε κόκκινο χαλί, απόψε ήταν η πρώτη τους νύχτα, οπότε είναι εδώ, Σάντνεϊ και Φέιθ".

Η 15χρονη Σάντεϊ και η 13χρονη Φέιθ συνόδευσαν τους γονείς τους και τα ξαδέρφια τους και τη θεία τους (την αδερφή της Κίντμαν) στο οικογενειακό πορτρέτο της εκδήλωσης.

"Όλα αυτά οφείλονται σε σένα και σε αγαπώ τόσο πολύ", είπε η Κίντμαν, αναφερόμενη στη μητέρα της που την παρακολουθούσε από το σπίτι.

Η 56χρονη Νικόλ Κίντμαν έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον Κιθ Ούρμπαν, την 15χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και την 13χρονη Φέιθ. Η Σάιντεϊ φορεσε ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα ενώ η Φέιθ, η οποία μοιάζει απίστευτα στη μητέρα της φόρεσε ένα κόκκινο μάξι φόρεμα.

Η Κίντμαν μοιράστηκε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της στο κόκκινο χαλί.

Νικόλ Κίντμαν: Για πρώτη φορά με τις πανέμορφες κόρες της στο κόκκινο χαλί - Οι δεσποινίδες με τα στράπλες μάξι φορέματα

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman


Nicole Kidman


Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Νικόλ Κίντμαν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551