Αναζήτηση
Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Η συνεργασία με τον Λάκη Γαβαλά και η αιχμηρή δήλωση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου | iShow.gr
Ειδήσεις
Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Η συνεργασία με τον Λάκη Γαβαλά και η αιχμηρή δήλωση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
14:14
Για το GNTM, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Γιώργο Καράβα, αλλά και την καριέρα του στο modelling μίλησε ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”.
«Δουλεύω 16 χρόνια. Ξεκίνησα μια άλλη εποχή. Εγώ ήμουν στη Μύκονο και δούλευα στον Λάκη Γαβαλά, τον οποίο λατρεύω. Είναι το καλύτερο αφεντικό που είχα ποτέ στη ζωή μου. Με ανακάλυψαν κάποια στιγμή από την Αμερική. Το ένα έφερε το άλλο και είμαι τόσα χρόνια στο εξωτερικό χωρίς να το έχω καταλάβει. Παρακολουθούσα GNTM. Ήταν ευχάριστο. Δεν θα μπορούσα να είμαι coach στο GNTM λόγω φόρτου εργασίας. Θα μπορούσα να πάω όμως ως guest. Θα ήταν ενδιαφέρον.
Γνωρίζω την καριέρα του Γιώργου Καράβα και πραγματικά είναι πολύ αξιόλογο παιδί και έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Αυτή που δεν γνώριζα εγώ αλλά και άλλοι άνθρωποι του χώρου είναι ηΗλιάναΠαπαγεωργίου Δεν γνώριζα την καριέρα της. Στη δικιά μας τη δουλειά η καριέρα αποδεικνύεται. Τον Καράβα δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς, όπως και εμένα. Αν με γκουγκλάρεις μπορείς να δεις τα πάντα. Αυτά που λες να τα τεκμηριώνεις και να υπάρχουν αποδείξεις. Η καριέρα κάποιου αποδεικνύεται. Της ΗλιάναςΠαπαγεωργίου δεν την ήξερα», δήλωσε το μοντέλο.
Σχετικά πρόσωπα
Νεκτάριος Κυρκόπουλος
Λάκης Γαβαλάς
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Γιώργος Καράβας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551