Αναζήτηση
Nέα πρωινή εκπομπή στον ALPHA | iShow.gr
Ειδήσεις
Nέα πρωινή εκπομπή στον ALPHA
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
20:32


Καυτό προβλέπεται αυτό το καλοκαίρι με τις θερμοκρασίες στο τηλεοπτικό τοπίο να χτυπάνε κόκκινο από όσα προγραμματίζουν οι σταθμοί να κάνουν την καινούργια σεζόν.

Η σεναριολογία για τις μεταγραφές δίνει και παίρνει με αρκετά από αυτά να ανήκουν είτε στη «σφαίρα» της φαντασίας, είτε της… επιθυμίας ορισμένων που θέλουν να «παίξει» το όνομά τους.

Κι ενώ ο τηλεοπτικός χάρτης της καινούργιας σεζόν ακόμα διαμορφώνεται, στον ALPHA αποφάσισαν πώς θα βγει το καλοκαίρι, επιστρατεύοντας τρία έμπειρα πρόσωπα από τον ενημερωτικό τομέα για να παρουσιάσουν την εκπομπή «Alpha Παντού» που θα πάρει θέση στο πρόγραμμα του σταθμού στις αρχές Ιουλίου.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στο «τιμόνι» της εκπομπής θα βρεθεί η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Είναι οριστικό ότι οι τρεις δημοσιογράφοι θα αναλάβουν την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής «Alpha Παντού» με σκοπό καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι να ενημερώνουν τους τηλεθεατές για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο.


Πηγή:Γρηγόρης Μελας newsit.

Πηγή: tvnea.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551