Αναζήτηση:
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία αναζήτησε τον εαυτό του
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018
11:10


Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες με την ομάδα των Διασήμων στο Survivor.

Αν και είναι γόνος πλούσιας οικογένειας φαίνεται πώς δεν μασάει από δυσκολίες και είναι ανοιχτός σε κάθε είδους πρόκληση. Γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 1986 ο Νάσος από μικρός ξεκαθάρισε ότι δεν θα ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του πατέρα του. Είχε τα δικά του όνειρα και τις δικές του φιλοδοξίες.

Η ζωή στις ΗΠΑ και οι γνωριμίες

Μετά το σχολείο έδωσε εξετάσει στο Εθνικό θέατρο, τις οποίες πέρασε με επιτυχία. Διψασμένος για μάθηση, συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στο Λος Άντζελες, παρακολουθώντας ταυτόχρονα και μαθήματα σκηνοθεσίας και κινηματογράφου. Η ζωή του βρισκόταν μεταξύ Λος Άντζελες, Νέας Υόρκης και Αθήνας. Παράλληλα, φρόντιζε να ενημερώνεται πάντα για την οικογενειακή επιχείρηση. Η ζωή στο ΗΠΑ ήταν γλυκιά και ο Νάσος ήξερε πώς να τη γευτεί. Όπως μάλιστα ο ίδιος είχε αποκαλύψει, ένα βράδυ παραβρέθηκε σε ένα από τα φημισμένα πάρτι του «Palyboy».Η ατζέντα του μεγάλωνε με τον καιρό κι εκείνος φρόντιζε να αξιοποιεί το χρόνο του εκεί όσο πιο σωστά μπορούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, εκείνη την περίοδο έκανε παρέα με τον Μπίλι Ζέιν, τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό. Επίσης, σε κοινή παρέα βρέθηκε και με τον Τζέισον Στέιθαμ, καταλήγοντας μάλιστα να πίνει καφέ στη βίλα του! Ακόμη και τότε, όμως, άκουσε την καρδιά του, που του έλεγε να επιστρέψει στην Αθήνα, στους δικούς του και κυρίως στον 27χρονο σήμερα αδερφό του, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Όταν γύρισε στην Ελλάδα, συμμετείχε σε κάποιες δουλειές, όμως το πνεύμα του δεν έμενε ήσυχο.
Η αναζήτηση... ψυχής στην Ινδία

Ήταν τότε που αποφάσισε να πάει στην Ινδία. Οι αναζητήσει του ήταν βαθύτερες από αυτές που έδειχνε. Η ζωή του τα επόμενα χρόνια έμοιαζε σαν να βγήκε από ταινία. Αφού άφησε το σπίτι του στο Λος Άντζελες χάρισε όλα του τα πράγματα, από ρούχα μέχρι και αυτοκίνητο, σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη και πέταξε για την Ασία, με σκοπό να γνωρίσει την ψυχή του.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξη του, έζησε σε μοναστήρια, έκανε διαλογισμό, ξύπναγε στις 4 το πρωί και «δούλεψε» με τον εαυτό του.«Ήταν η περίοδος που έμεινα αρκετό καιρό μόνος με τον εαυτό μου. Κι αυτό μου έκανε καλό. Όταν βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον «γιατί έχω πάει και στο Άγιο Όρος και διαπίστωσα πολλές ομοιότητες ανάμεσα τους, μαθαίνεις καταρχάς να είσαι ευτυχής με τα λίγα και, κατά δεύτερον, να μην αλλάζει η διάθεση και η ψυχική σου κατάσταση λόγω του εξωτερικού περιβάλλοντος και γεγονότων που υπό άλλες συνθήκες θα σε στενοχωρούσαν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Κατά τη διάρκεια της πνευματικής του αναζήτησης, ο όμορφος νεαρός βρήκε και τη σωματική του ισορροπία. Η γιόγκα και η τάση του προς την υγιεινή ζωή τον οδήγησαν σε ένα ακόμη μονοπάτι, που τον έκανε να νιώθει ευλογημένος: Τη γυμναστική.

Πηγή: Λοιπόν
Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα