Αναζήτηση
My Style Rocks: Οι πρώτες δηλώσεις της Τόνιας Κούμπα μετά την αποχώρησή της | iShow.gr
Ειδήσεις
My Style Rocks: Οι πρώτες δηλώσεις της Τόνιας Κούμπα μετά την αποχώρησή της
Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
12:59

Με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks να αποτελεί πια παρελθόν, η Τόνια Κούμπα μίλησε για την απόφασή της να μην βρίσκεται στο συνέχεια του show μόδας.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, η πρώην παίκτρια του show μίλησε στην κάμερα του "Καλοκαίρι #ΝΟΤ" και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να αποχωρήσει από το My Style Rocks.

«Βρήκα τη χρυσή τομή που εξυπηρετούσε τα δικά μου θέλω και τα δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνω ότι άπαξ και δήλωσα συμμετοχή και ήμουν μέρος αυτού του reality μόδας, περίμεναν κάποια πράγματα από εμένα. Είχα όμως και μια σύμβαση. Όταν λοιπόν τηρώ τη σύμβαση και κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ, αποφασίζω ότι δεν θα μιλήσω. Πλέον με την άρση αυτού, που ολοκληρώθηκε εδώ και ένα τρίμηνο, μιλάω πολύ ανοιχτά, πολύ αφιλτράριστα, έχει ολοκληρωθεί όλο αυτό και νομίζω έκανε και τον κύκλο του. Είμαι ένας άνθρωπος που αν ολοκληρωθεί κάτι και κάνει τον κύκλο του, πολύ δύσκολα επανέρχομαι. Ένιωσα ότι σαν παιδί των media, εφ' όσον μου έγιναν κάποιες προτάσεις και μου δόθηκε το βήμα να με μάθετε, τώρα ήρθε η ώρα να το καρπωθώ» δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Αναφέρθηκε επίσης στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί για τη νέα σεζόν, λέγοντας πως βρίσκεται σε συζητήσεις με κανάλι για να ενταχθεί στην ομάδα πρωινής εκπομπής αλλά και με εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει ένα μεγάλο show.


Πηγή: www.markos.tv
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551