Αναζήτηση
Μοναδικοί καλεσμένοι έρχονται και αυτή τη βδομάδα στο «Καλύτερα Αργά» | iShow.gr
Ειδήσεις
Μοναδικοί καλεσμένοι έρχονται και αυτή τη βδομάδα στο «Καλύτερα Αργά»
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024
13:28



Απόψε, η Αθηναΐς Νέγκα καλωσορίζει την Μαρία Μάρκου, την γνωστή σε όλους μας «Γυναίκα με τα μαύρα» από το «The Chase». «Η δικιά μου φέρουσα ικανότητα εγκέφαλου είναι παραπάνω από τον μέσο όρο» λέει η ίδια, ενώ εξομολογείται πως για τον δεύτερο σύζυγο της δεν έχει κανένα συναίσθημα!

Αύριο, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί τον Γιάννη Ζουγανέλη που αναφέρεται στην έλλειψη που του δημιουργεί η απουσία του Σάκη Μπουλά ενώ θεωρεί πως πρέπει να τελειώσει η πολιτική ορθότητα για να πάμε μπροστά. Μιλάει επίσης για την αγαπημένη του Μαρίνα Σάττι, ενώ εκφράζει την αμφιβολία που ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά το «Ζάρι».

Την Πέμπτη ακολουθεί ο Ιάκωβος από την «Γη της ελιάς», Στέφανος Κυριακίδης, αλλά και η Ευσταθία Καπαρέλη που μιλάει για την σχέση της με τον σύζυγο της. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την Νεκταρία Γιαννουδάκη που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον «Σασμό» αλλά και τον συγγραφέα και αρθρογράφο Τάκη Θεοδωρόπουλο που μας συστήνει το νέο βιβλίο του «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».





Σχετικά πρόσωπα
Τάκης Θεοδωρόπουλος
Σάκης Μπουλάς
Αθηναΐς Νέγκα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551