Αναζήτηση
Μέμος Μπεγνής: Ο ρόλος που έχει η φιλία στην ζωή του | iShow.gr
Ειδήσεις
Μέμος Μπεγνής: Ο ρόλος που έχει η φιλία στην ζωή του
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
17:44


Στο My Tv μίλησε ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής και μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία βρίσκεται "Προσοχή ο φίλος δαγκώνει" ενώ εξομολογήθηκε τι ρόλο παίζει στην ζωή του η φιλία.
Tι πραγματεύεται το έργο;
«Kατ' αρχάς, να σου πω ότι το έργο είναι αστείο και ο Βλαδίμηρος το έχει κάνει ακόμα περισσότερο. Είναι, πραγματικά, σπαρταριστό. Παρουσιάζει την ιστορία τεσσάρων φίλων, δύο ζευγαριών. Το ένα 1 είναι ο Βλαδίμηρος με τη Ναταλία, οι οποίοι μένουν σε ένα σπίτι που βρίσκεται κάπου στη μέση του πουθενά, και περιμένουν εμένα με την Ευαγγελία. Κάποια στιγμή, επειδή έχουμε χαθεί, τους παίρνω τηλέφωνο και λίγο πριν το σηκώσουν αλλάζω γνώμη τελικά. Κατά λάθος, όμως, το έχω αφήσει ανοιχτό και ο τηλεφωνητής καταγράφει το... θάψιμο που τους ρίχνουμε. Στο μεταξύ, όμως, αυτοί τα ακούν όλα, και όταν φθάνουμε στο σπίτι τους μας... εκδικούνται. Έτσι, το ερώτημα που τίθεται είναι αν πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους 100% ή αν πρέπει να παίζουμε θέατρο για να διατηρούμε τις φιλίες μας ζωντανές».
Ποια είναι η απάντηση που δίνεις σ' αυτό τσ ερώτημα;
«Οι άνθρωποι τελευταία έχουμε γίνει αγενείς γιατί στο πλαίσιο της ειλικρίνειας λέμε πράγματα τα οποία μπορούν να προσβάλουν τους άλλους. Υπάρχει, όμως, και ο διπλωματικός τρόπος να σου πει κάποιος ένα αρνητικό σχόλιο, και να μη σε προσβάλει, γιατί δικαιολογεί τον λόγο για τον οποίο σ' το λέει. Προσωπικά, είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, και να μη χαϊδεύουμε τα αυτιά, ειδικά αν αγαπάμε τον άλλον»


Σχετικά πρόσωπα
Μέμος Μπεγνής
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551