Αναζήτηση
Μέμος Μπεγνής: Η απάντηση στο να συμμετείχε σε κάποιο μουσικό show | iShow.gr
Ειδήσεις
Μέμος Μπεγνής: Η απάντηση στο να συμμετείχε σε κάποιο μουσικό show
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
15:59



Στον καναπέ του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής. Ο ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις μίλησε για όλα.

«Δεν βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση. Εκπομπές που αξίζουν, όπως της Δανάης, βλέπω. Δεν θα κάτσω να δω γενικότερα... Θα δω κάποιες σειρές, να βολιδοσκοπήσω τι γίνεται. Να έχω μια γνώση, η δουλειά μου είναι ούτως ή άλλως. Συνήθως ανοίγω την τηλεόραση για Netflix, σειρές και ντοκιμαντέρ» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Δανάη Μπάρκα τον ρώτησε εάν θα πήγαινε σε κάποιο μουσικό show είτε ως κριτής ή παίκτης.


«Εξαρτάται το show. Αν είναι reality, όχι. Δεν έχω δει ποτέ reality. Κοίτα, όταν άρχισε το 2001 το Big Brother, ήταν κάτι καινούργιο, δεν είχαμε ξαναδεί reality στη ζωή μας, το έβλεπα. Μετά δεν μου αρέσει το reality, δηλαδή να εκθέτει τη ζωή του κάποιος. Αν είναι όμως ήταν ένα τηλεπαιχνίδι ή ένα show, που να μπορώ είτε να είμαι κριτής είτε να το παρουσιάσω θα το έκανα. Να παίξω δεν νομίζω πως θα το έκανα, αλλά σε άλλη θέση ναι. Το τηλεπαιχνίδι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!».

Όσο αφορά την επιστροφή των reality εγκλεισμού, όπως το Big Brother, ανέφερε:


«Ούτε θα επιτεθώ στο Big Brother ούτε στα reality. Καλά κάνουν και υπάρχουν. Απλά δεν είναι η δική μου επιλογή. Δεν είμαι σύμφωνος που κάποιοι άνθρωποι εκθέτουν τη ζωή τους και κάθονται σε ένα σπίτι άπραγοι και χωρίς αντικείμενο. [...] Νομίζω ότι δεν μου λέει κάτι πια. Όταν άρχισε ίσως να μου έλεγε κάτι... Κοινωνικά, αν το θες, αλλά το έχουμε δει τόσα χρόνια και εμένα προσωπικά με έχει κουράσει. Ξαναλέω όμως, δεν κατηγορώ τίποτα»

Τέλος,μίλησε για την δημόσια έκθεση και την έκθεση προσωπικών στιγμών.

«Δεν είμαι κατά των "εκθέσεων". Αν υπάρχει λόγος να το κάνεις, αν πρέπει να μεταδόσεις ένα μήνυμα. Κακά τα ψέματα είμαστε σε μια κοινωνία που πάει προς τα κάτω. Δεν ανεβαίνουμε. Ούτε κοινωνικά, ούτε μορφωτικά... Δεν υπάρχει ένα επίπεδο καλό οπότε το 15χρονο παιδί να έχει ερεθίσματα όμορφα και να πάρει ωραίες βάσεις, να μεγαλώσει με ωραίες μουσικές, ωραίο θέατρο, θέματα στην τηλεόραση που θα τον πάνε ένα βήμα μπροστά. Καλά κάνουν και υπάρχουν και τα ψυχαγωγικά και τα πιο ελαφρά, αλλά μην κατακλύζονται τα κανάλια μόνο με αυτά. Θα μπορούσαν να είναι λιγότερα», ενώ πρόσθεσε πως τις προσωπικές του απόψεις τις εκφράζει σε οικογενειακό ή φιλικό πλαίσιο, προσθέτοντας όμως πως «αν νιώσω ποτέ ότι θέλω να πω κάτι δημόσια, θα το πω. Δεν το συζητώ!».


Σχετικά πρόσωπα
Μέμος Μπεγνής
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551