Αναζήτηση
MasterChef -Το MasterClass, έρχεται για να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να χαλαρώσουν | iShow.gr
Ειδήσεις
MasterChef -Το MasterClass, έρχεται για να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να χαλαρώσουν
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023
13:43


Η εβδομάδα, που προηγήθηκε, χαρακτηρίστηκε από αρκετές εξελίξεις, ανατροπές και εντάσεις. Ο Δημήτρης Μπέλλος κατάφερε να κερδίσει την είσοδο του στο διαγωνισμό, ενώ η Μαρία Ματσούκαρου και ο Νικήτας Φιλιππάκης αποχαιρέτησαν οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2023. 

Το MasterClass, όμως, έρχεται για να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να χαλαρώσουν για λίγο από τις απαιτήσεις του διαγωνισμού, να μάθουν νέες ενδιαφέρουσες τεχνικές και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους για τις επερχόμενες μαγειρικές δοκιμασίες. Την αρχή κάνει ο chef Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος με βοηθό του τον chef Μιλτιάδη Καπώνη, ετοιμάζουν μια ενδιαφέρουσα συνταγή ramen, ταξιδεύοντας τους επίδοξους μάγειρες σε ασιατικά μαγειρικά μονοπάτια.

Τη σκυτάλη παίρνει ο ταλαντούχος τεχνικός σύμβουλος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, Δημήτρης Φραγκογιάννης, για να δείξει πώς φτιάχνεται μια επαγγελματική πίτσα και να δώσει τις πολύτιμες γνώσεις του στη σωστή διαχείριση της ζύμης.  Μια νέα εβδομάδα απαιτητικών και δύσκολων δοκιμασιών για τους 16 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ, ξεκινά από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00!

Δείτε το τρέιλερ






Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551