Αναζήτηση
MasterChef: Πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής χειροτονήθηκε μοναχός | iShow.gr
Ειδήσεις
MasterChef: Πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής χειροτονήθηκε μοναχός
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024
18:23

Ο Ευστάθιος Αυγουστάκης, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από το MasterChef 4, αποφάσισε να αλλάξει την ζωή του, να απαρνηθεί τα εγκόσμια και χειροτονήθηκε μοναχός.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, το βράδυ της Δευτέρας (10/6), κατά τον Εσπερινό της Παναγίας Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων εκάρη μοναχός από τα χέρια του Μητροπολίτου Τρίκκης Χρυσοστόμου, λαμβάνοντας το Μοναχικό σχήμα και το όνομα “Ευμένιος”.

Σήμερα το πρωί (11/6), σύμφωνα με το ίδιο site, ο μοναχός Ευμένιος εισήλθε στη χαρά του Κυρίου του λαμβάνοντας τον πρώτο βαθμό ιεροσύνης καθώς ο κ. Χρυσόστομος τον χειροτόνησε διάκονο με τους πιστούς να αναφωνούν το “Άξιος”.

Την είδηση της χειροτόνησής του, γνωστοποίησε ο ίδιος ο μοναχός Ευμένιος, μέσα από ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook. «Πώς εκλήθης αδελφέ? Ευμένιος μοναχός!», έγραψε στη λεζάντα.




Ο μοναχός Ευμένιος είχε λάβει μέρος στο MasterChef 4, το οποίο είχε νικήσει ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Τότε είχε ξεχωρίσει για το ήθος του, ενώ οι τηλεθεατές είχαν συγκινηθεί με την ιστορία της ζωής του, για την οποία είχε μιλήσει στην Audition του.





Πηγή: markos.tv

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551