Αναζήτηση
MasterChef 4: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πόσα χρόνια έχει να ξυριστεί | iShow.gr
Ειδήσεις
MasterChef 4: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πόσα χρόνια έχει να ξυριστεί
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
08:45

Μαρία, Δημήτρης και Τζον μπήκαν στις κουζίνες έτοιμοι να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000 ευρώ και μια βαλίτσα με μαχαίρια. Οι τρεις μάγειρες είχαν δίπλα τους σεφ-μέντορές τους στο MasterChef 4, οι οποίοι είχαν το δικό τους ρόλο στη δοκιμασία. Θα έπαιρναν τη μαγειρική σκυτάλη από τους παίκτες τους και θα συνέχιζαν τις διαδικασίες παρασκευής του πιάτου.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος στοιχημάτισαν πως όποιος χάσει θα κάνει και μια αλλαγή στο λουκ του. Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ξυριστούν, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς θα γίνει ξανθός.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει να ξυρίσει το μούσι του 11 χρόνια.

«Έχω να ξυρίσω το μούσι μου 11 χρόνια. Και πιο πριν περισσότερα απλά είχε γίνει ένα λάθος και τα είχα ξυρίσει. Δεν ήταν από επιλογή», είπε ο σεφ-κριτής του MasterChef 4.

Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν θα χρειαστεί να αλλάξει λουκ, καθώς η Μαρία κέρδισε μια θέση στον τελικό της Silver Week του MasterChef 4 και έτσι ο μέντοράς της δεν θα χρειαστεί να ξυριστεί. Στον τελικό μαζί με τη Μαρία θα βρεθεί ο Μπέλλος, με τα spoilers, να τον θέλουν νικητή.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Πάνος Ιωαννίδης (σεφ)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551