Αναζήτηση
Μάριος Φραγκούλης-Η κατάσταση της υγείας του μετά το τροχαίο: «Έβδομη μέρα ακίνητος στο κρεβάτι...» | iShow.gr
Ειδήσεις
Μάριος Φραγκούλης-Η κατάσταση της υγείας του μετά το τροχαίο: «Έβδομη μέρα ακίνητος στο κρεβάτι...»
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
20:17

Στις αρχές του μήνα, ο Μάριος Φραγκούλης είχε ένα σοβαρό τροχαίο το οποίο και τον οδήγησε με τραύματα στο νοσοκομείο.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής του κλασικού τραγουδιού χρειάστηκε να ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις του λόγω του τροχαίου καθώς είχε χτυπήσει στα πλευρά και στον θώρακα.


Πήρε εξιτήριο λίγες μέρες μετά καθώς τα τραύματά του δεν ήταν τόσο σοβαρά ώστε να ανησυχούν τους γιατρούς. Οι οδηγίες τους όμως ήταν σαφείς. Όπως αποκαλύπτει με ανάρτησή του σήμερα ο Μάριος Φραγκούλης, το χτύπημα ήταν δυνατό και το ένιωσε σαν γροθιά στο στέρνο. Γι' αυτό και θα χρειαστεί για τις επόμενες έξι ή επτά εβδομάδες να παραμείνει εκτός υποχρεώσεων, μέχρι να νιώθει αρκετά δυνατός για να επιστρέψει.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ανέβασε μία φωτογραφία του μέσα από το σπίτι του όπου έχει επιστρέψει μετά τη νοσηλεία του και έγραψε στη λεζάντα:

«Έβδομη μέρα ακίνητος στο κρεβάτι για να ξαναβρώ την ισορροπία μου σαν σώμα σαν μυαλό… Δυνατό χτύπημα και γροθιά στο στέρνο… Ευτυχώς που δεν οδηγούσα και φορούσαμε ζώνες… Μάλλον χρειάζομαι άλλες 6-7 εβδομάδες ακόμα ίσως πιο νωρίς! Εύχομαι καλή αντάμωση σύντομα Φίλοι μου αγαπημένοι και ευχαριστώ για την αγάπη σας… Μάριος».

Φυσικά, οι καλές του φίλες Άλκηστης Πρωτοψάλτη, Χάρις Αλεξίου και Ελευθερία Αρβανιτάκη έσπευσαν να του ευχηθούν σύντομα καλή ανάρρωση και φυσικά να του δώσουν δύναμη για να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή την περίοδο της αποθεραπείας του.

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Χάρις Αλεξίου
Μάριος Φραγκούλης
Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Ελευθερία Αρβανιτάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551