Αναζήτηση
Μαρία Τζομπανάκη: Μιλάει για τη νέα της ζωή στην Αμερική! | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρία Τζομπανάκη: Μιλάει για τη νέα της ζωή στην Αμερική!
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
17:15

Κάτοικος της Νέας Υόρκης δηλώνει τα τελευταία δύο χρόνια η καταξιωμένη ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη.

Το ίδιο διάστημα στην Αμερική μεγαλώνει το κίνημα «Metoo», με θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης να προστίθενται συνεχώς στη μακροσκελή λίστα.

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για το πώς η ίδια έχει βιώσει ανάρμοστες συμπεριφορές. Όπως αποκάλυψε, έχει ρίξει πολλά χαστούκια και έχει χάσει πολλές δουλειές.

«Όταν μου έλεγε κάποιος ότι “είσαι όμορφη” έτρωγε χαστούκι. και έλεγαν, "το κρι κρι έτσι και τους πεις ότι είναι ωραία, σε χαστούκισε”. Χαστούκι, κατευθείαν. Έχω δώσει πολύ ξύλο κι έχω χάσει και πολλες ουλειές», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη. Η κάμερα της εκπομπής «Αlpha παντού» του Alpha και ο Παναγιώτης Σουρέλης ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη και συνάντησαν τη δημοφιλή ηθοποιό. Μετανάστευσε στην Αμερική λόγω του έρωτα, καθώς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, επιχειρηματία Ιωάννη Βάλβη, και αποφάσισε να τον ακολουθήσει στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

«Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ στην Αμερική κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ. Είχα άγνοια κινδύνου, εννοώντας ότι δεν είχα σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό».

Στην ερώτηση, τι της λείπει περισσότερο από την Ελλάδα, η ηθοποιός συγκινήθηκε και απάντησε, ότι της λείπει ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης. Μάλιστα πιστεύει ότι ο Ορφέας, επίσης ηθοποιός στο επάγγελμα, θα μπορούσε να κάνει καριέρα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, όμως εκείνος προτίμησε τη ζωή στην Ελλάδα.

«Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν ούτε 21 ετών. Γιατί είπε ότι προτιμώ να ειμαι πρίγκηπας στον τόπο μου, παρά βασιλιάς σε ένα κόσμο ολόκληρο και να ζω μια παράξενη ζωή. Όταν ήρθε την πρώτη φορά να με δει εδώ, όταν έφυγε, έκλαιγα δυο τρεις μέρες. Έκλαιγα, έκλαιγα συνέχεια κι έλεγα, μα το παιδί μου είναι όλα καλά, γιατί κλαίω; Μου έλειπε, σαν να μου είχαν κόψει… Το λέω δημόσια αυτό γιατί όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Ορφέα αφενός και όλοι ξέρουν πόσο αγαπούν οι μαμάδες τους μοναχογιούς τους, τα μοναχοπαίδια τους», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Τζομπανάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551