Αναζήτηση
Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Ισμήνη | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Ισμήνη
Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
10:30

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Μαρία Κορινθίου μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική ζωή της.

Χθες, λοιπόν, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του παραμυθιού της με τίτλο «Ο Παραμυθοποιός», η πληθωρική ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε με την 12χρονη κόρη της, Ισμήνη.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένες, με την Μαρία να κρατά στο χέρι της το πρώτο της παραμύθι και την Ισμήνη να γελά με την ψυχή της.

«Σημερα το δημιουργημα μου, «Η Παραμυθοποιος» μου εχει γεννεθλια! Πριν ενα χρονο, σαν σημερα, πρωτοτυπωθηκε και εκδοθηκε απο τις εκδοσεις @ekdoseis_ydroplano «Η παραμυθοποιος» μου, που δημιουργηθηκε με πολλή αγαπη, απο την αγαπη προς το παιδι μου και την αγαπη μου για το θεατρο. Ενα παραμυθι περα για περα αληθινο και ταυτοχρονα εκπαιδευτικο για τα μικρα παιδια, για να μαθουν την σπουδαιοτητα του θεατρου, τις «καθημερινες» ορολογιες του θεατρο και να το αγαπησουν μεσα απο την ιστορια μας, της δικης μου και της Ισμηνουλας μου!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Κορινθίου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551