Αναζήτηση
Μαρία Ηλιάκη: Έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση της! | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρία Ηλιάκη: Έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση της!
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
12:00


Μια χρονιά ορόσημο ξεκινά για τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της στην αγκαλιά του συντρόφου της Στέλιου Μανουσάκη.

Η χαρά της ήταν ακόμη πιο μεγάλη καθώς κατάφερε να ταξιδέψει στη Ζυρίχη όπου ζει εκείνος και να δει τον αγαπημένο της έπειτα από 4 μήνες λόγω της πανδημίας που τους κράτησε μακριά.

Ευτυχισμένη, ενθουσιασμένη και πολύ ερωτευμένη γιόρτασε τα 43 της χρόνια μαζί με τον σύντροφό της που την περίμενε με μια τούρτα και μια τεράστια αγκαλιά δείχνοντας της ότι του έλειψε.

Σύμφωνα με τη Reallife, την περίοδο της καραντίνας κατάλαβαν πολλά πράγματα ο ένας για τον άλλον. Για την παρουσιάστρια ήταν μι περίοδος κατά την οποία σκέφτηκε πολλά. Επικοινωνούσε με τον Στέλιο με όλα τα ηλεκτρονικά μέσα εξελίσσοντας τη σχέση τους με ανέλπιστο τρόπο.

Οι δυο τους έχοντας συμπληρώσει δυο χρόνια σχέσης έχουν θέσει καινούργιους στόχους. Μέσα στα επόμενα σχέδιά τους είναι και η δημιουργία οικογένειας.

Η Μαρία το τελευταίο διάστημα αισθάνεται πιο έτοιμη από ποτέ να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Οι δυο τους θέλουν να προχωρήσουν χωρίς άγχος και με προτεραιότητα τη σχέση τους ενώ σκέφτονται και την απόκτηση ενός παιδιού.

Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στα προσωπικά της και παρότι της έγιναν κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις είναι αρνητική, καθώς θέλει να δώσει χρόνο στη σχέση της.

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου
Πηγή: www.enikos.gr



Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Ηλιάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551