Αναζήτηση
Μαράια, το κορίτσι του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Ποιος είναι ο τρελός έρωτας του NBAer | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαράια, το κορίτσι του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Ποιος είναι ο τρελός έρωτας του NBAer
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
13:00

Η Μαράια, η σύντροφος του πολυτιμότερου παίκτη του NBA, ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία που δείχνει μια φανέλα με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την λέξη next δίπλα, γράφοντας στην λεζάντα «Baby Freak is coming soon», αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο στους φαν της πως ο διάσημος παίκτης θα γίνει πατέρας.

Μάλιστα, η Μαράια συμπλήρωσε στο ποστάρισμα της παίζοντας με την ανάδειξη του Γιάννη ως MVP της περσινής σεζόν στο NBA: «Most Valuable Baby».

Η επική αντίδραση του Γιάννη; «Ποιος είναι ο πατέρας;» αναρρωτήθηκε τρολάροντας ο Greek Freak με τον αδερφό του Θανάση να στέλνει καρδούλες.

Η Μαράια Ρίντλσπριγκε γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ασχολείται με το βόλεϊ. Κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια και ήταν στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Ενα χρόνο μετά την αποφοίτησή της το 2013, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».

Η 27χρονη με το που γνώρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έγιναν ζευγάρι, δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με μαζί του στα social media, όπως αντίστοιχα και ο άσσος του NBA, με αποκορύφωμα την Παρασκευή όταν ανακοίνωσαν μέσω Instagram ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Μια από τις φωτό που είχε μοιραστεί η Μαράια με τον σταρ του NBA και είχε κάνει θραύση ήταν αυτή που φορούσε μια μάσκα προσώπου, με την νεαρή να σχολιάζει: «Επειδή όλοι οι σταρς είναι και φυσιολογικοί άνθρωποι».

Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551